Φίλοι καλοί καλημέρα παρακάτω σας παρουσιάζω το μπουζούκι που είδατε και στη έκθεση, ειναι το σκάφος του από μουριά το καπάκι ευρωπαϊκός έλατος το μάνικo μαόνι με κόντρες wenge, κλίμακα 68 εκατοστά, διαστάσεις σκάφους 37 εκατοστά μήκος, πλάτος 28 εκατοστά και μέγιστο ύψος σκάφους 17 εκατοστά, αυτή την κατασκευή την χρωστάω εξολοκλήρου σε εσάς, και σας ευχαριστώ για την ανέχεια πολλών είτε σηκώνοντας το τηλέφωνο να σας ρωτήσω και να μου απαντήσετε, καποιοι ήταν σχεδόν κάθε μέρα εδώ και μου έλεγαν σ....σε και προχώρα μην φοβασαι, άλλοι ερχόντουσαν για Σαββατοκύριακο να ξεκουραστούν και στο τέλος την έβγαζαν εδώ να με βοηθούν, άλλοι αφιέρωσαν χρόνο από την ζωή τούς γράφοντας τόσο πολύτιμες πληροφορίες ώστε διαβάζοντας 'τες ενημερωνόμουν, γενικά ένα μεγάλο ευχαριστω σε όλους, που δεν μπορώ να πω ξεχωριστά έναν ένα διότι θα ξεχάσω κάποιους και είναι άδικο, τέλος να ευχαριστήσω και τον κύριο Γιάννη Μωραϊτη για το σετάρισμα του οργάνου, παρακάτω θα δείτε κάποιες φωτογραφίες από το ξεκίνημα της κατασκευής μέχρι το τέλος της, παρακαλώ πολύ θέλω να μου επισημάνετε τα λάθη μου, ή οποιαδήποτε διαφορετική προσέγγιση έχετε στην κατασκευή
Ευχαριστώ