Αποστολέας Θέμα: 4η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας, 21 Ιουνίου 2015  (Αναγνώστηκε 68749 φορές)

Γιώργος Κατσίγιαννης

• Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: 30 και συνεχιζουμε....
Απ: Έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 2015
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 21, 2015, 10:51:39 μμ »
Καλησπέρα παιδιά και φίλοι του φόρουμ,του αγαπημένου μας φόρουμ το οποίο έχει γίνει τρόπος έκφρασής μας και όχι μόνο.......!!!!!
Η σημερινή έκθεση ήταν πέρα για πέρα καταπληκτική κατά την άποψη μου..... Πάρα πολλά όργανα και επισκέπτες που τίμησαν την έκθεσή μας.
Φοβερή κουβέντα με τον κ. Σπορδαλάκη και εποικοδομητική !!!!
Πριν να πω ευχαριστίες θα ήθελα να αναφερθώ σε σημαντικές απουσίες που εμένα προσωπικά μου στοίχησαν διότι η παρουσία τους είναι άρρηκτα δεμένη με το φόρουμ,και αυτές οι απουσίες είναι του Δημήτρη Ανδρέου  και του  Βαγγέλη του Ανδρωνη.
Εννοείται πως υπάρχουν λόγοι σοβαροί αλλά εγώ τους ήθελα σήμερα διότι τους θεωρώ φίλους μου και εύχομαι να είναι πάντα καλά...!!!

Ευχαριστούμε τον κ. Σπουρδαλακη,τον κ. Γιαννη Μωραϊτη,ολους τους συμμετεχοντες,όλους τους εκθέτες, τους ανθρώπους του Μοσχάτου που μας παραχώρησαν τον υπέροχο χώρο και τέλος Τον Άρχοντα ΚΩΣΤΑ 7 για την φοβερή οργάνωση της έκθεσης......!!!!!

ΥΓ.
Φίλε Ζαρκαδα χάρηκα που σε είδα.....

Και του χρονου με υγεια παιδια........ {celebrate010} {celebrate010} {celebrate010} {celebrate010}

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 21, 2015, 10:55:45 μμ »
μερικές από την φωτογραφική του karhaouri
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 21, 2015, 11:05:56 μμ »
μερικες ακομα...
Εγω και ο Ζοζέφ.

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 21, 2015, 11:08:50 μμ »
ας ξανασκεφτούμε του χρόνου εκείνες τις τσιρλιντερς που λεγαμε, γιατί μαλλον τις χρειαζομαστε....  {celebrate008}
Εγω και ο Ζοζέφ.

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 21, 2015, 11:19:14 μμ »
Κριμα που αλλαζει στρατοπεδο και θα αρχίσει τα μπουζούκια. Υπαρχει σχετικη φωτογραφία με την ταστιερα μπουζουκιού που προμηθεύτηκε
Χα χα χα ακόμη γελάω Γιώργο εξαιρετικός!
Με τη σειρά μου να πω οτι για μια ακόμη φορά περάσαμε θαυμάσια, καλή παρέα ευχαριστώ απαντες, τωρα πια είμαστε σαν αδέλφια μπουζούκια κιθάρες μπαγλαμάδες ειναι η πρόφαση η καλή παρέα το ζητούμενο

Κάποιοι κόπιασαν παραπάνω άλλοι κέρασαν για πολλοστή φορά να το μοιράσουμε λιγο παιδιά

Ευχαριστω!

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 21, 2015, 11:57:29 μμ »
Συμμετοχες και ποιοτητα οργανων περα απο καθε προσδοκια. Φιλοι γυρω γυρω.
Όλα ηταν πολυ ομορφσ.
Ενα μεγαλο μπραβο και ευχαριστω στους συνηθεις υποπτους που τρεξανε την διοργανωση ολη, κερασανε και μοιρασαν και μια καλη κουβεντα.
Το επιπεδο ηταν πολυ υψηλο.
Η συμμετοχη του Σπουρδαλακη αξιεπαινη. Μπραβο του και να ειναι καλα ο ανθρωπος και οι δικοι μας που το κανονισανε.
Τα παμε και με φιλους.
Το εργαστηρι του Sforanzo χειρουργειο.
Απο το Σεπτεμβρη  μου φαινεται θα τον επισκευθω. Τα παμε για τα μελλοντικα μας σχεδια.
Τωρα απο οργανα τι να πω, ζηλεψα ενα σωρο του Πλιακωνη απο μπουζουκια με γοητευσε, ο Νασος κορυφη οτι κι αν εφερε,  ο admin,  ο Παναγιωτης, Χρηστος, ο Γιωργος, ο Κωστας, ο Σταματης .....
Σιγουρα ξεχναω πολλους..
Με τα παιδια του ΚΕΠΕΜ δεν μιλησα αλλα ειχαν και αυτοι ωραια παρουσια και ποικιλια.
Μεγαλο πραμα που ανταμωνουμε.
Εχω και καποιες ιδεες για την επομενη αλλα καλυτερα να τα πουμε απο κοντα με κανενα κρασι.
 {music020}

Το πηρα και το δωρο μου φευγοντας.
χιλια ευχαριστω Κωστα.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

ΡΕΜΠΕΤΗΣ

• Hero Member
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 22, 2015, 12:15:34 πμ »
Για ακόμα μια φορά όλα ήταν τέλεια, και το επίπεδο εμφανώς ανεβασμένο.
Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς που τρέξανε για να έχει επιτυχία η έκθεση.

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 22, 2015, 09:10:14 πμ »
Άλλη μια άκρως επιτυχημένη έκθεση έφτασε στο τέλος της!
 Οι συμμετέχοντες για ακόμη μία φορά εξαιρετικοί και σαν άνθρωποι και σαν κατασκευαστες!
Τα όργανα που είδαμε και πιάσαμε χθες για ακόμη μία φορά απίστευτης ποιότητας και ομορφιάς...
Το σημαντικότερο που ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί,και γνωριστήκαμε και με καινούργιους φίλους!
Ένα τεράστιο ευχαριστώ και από εμένα στον Κώστα πού ετρεξε την έκθεση με την βοήθεια του Γιώργου Sforzando,καθώς και στον Γιάννη John2004 για τις πίτσες που κέρασε τους παρευρισκομένους.Επίσης και στον πατέρα του Γιώργου για τα φιλέματα που μας έφερε.
Στον κύριο Σπουρδαλάκη που μας έκανε τιμή και μας μίλησε και έγινε ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος με τους συμμετέχοντες.
 Στους χορηγούς μας Μαυρομουστακάκη και Σοφιανό για τα υπέροχα δώρα που μας δώσαν την δυνατότητα να κληρώσουμε στην έκθεση και στον Δήμο Μοσχάτου για την παραχώρηση του πολιτιστικού Κέντρου!
 Το μυαλό μας ήταν στον Δημήτρη Ανδρέου και στις δύσκολες στιγμές που τον κράτησαν μακρυά μας όπως και στα άλλα μέλη που λόγω αποστάσεως δεν κατάφεραν να δώσουν το παρόν,και να ευχηθώ του χρόνου να ανταμώσουμε όλοι μάζι.
Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους για την έκπληξη που μου επιφύλαξαν και το αναμνηστικο δίπλωμα που μου έδωσαν.Θα κρεμαστεί στο εργαστήρι να το βλέπω κάθε φορά που ροκανίζω ξύλα!
λίγες φώτος και από εμένα...
Και του χρόνου!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2015, 06:40:27 μμ από yiannis »

ΚαΠα

• Hero Member
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 22, 2015, 10:03:52 πμ »
Καλημέρα!

Πολλοί εκθέτες, φοβερά όργανα, πολύς κόσμος  επισκέπτες και φίλοι, παιξίματα και κουβεντολόϊ ατελείωτο. Νομίζω ότι ήταν μια πλήρης και ολοκληρωμένη εκδήλωση που πολλές αντίστοιχες "επαγγελματικές" θα ζήλευαν.

Ο Χρήστος Σπουρδαλάκης έδειξε για μια ακόμα φορά την ποιότητα του χαρακτήρα του και τη διάθεσή του να συζητήσει για όλα, ακόμα και με μας τους "ερασιτέχνες". Δυστυχώς δεν κατάφερα να παραβρεθώ σε όλη τη συζήτηση γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να έρθουν όλοι οι φίλοι και γνωστοί που είχα προσκαλέσει.

Για μένα η μεγαλύτερη ευχαρίστηση ήταν που κάποιοι από τους συμφορουμήτες έφεραν την οικογένεια και κυρίως τα παιδιά (μικρά και μεγαλύτερα, κορίτσια και αγόρια), όχι γιατί δεν είχαν τι να τα κάνουν αλλά από άποψη, να μαθαίνουν τα όργανα και τις κατασκευές.

Μπράβο KOSTAS7, μπράβο admin, μπράβο Sforzando, ευχαριστούμε John.  {celebrate007} {celebrate007} {celebrate007} {celebrate007}

Κυρίως μπράβο σε όλους μας γιατί έχουμε σχηματίσει μιά κοινότητα που δημιουργεί, συζητά, συνευρίσκεται και διασκεδάζει χωρίς ψευτοανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις. Αντίθετα μόνο παινέματα ακούγονται και καλά λόγια.

Και του χρόνου! Να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε ακόμα καλύτερο! 
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

loukasfilm

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 22, 2015, 01:04:51 μμ »
Μπράβο και πάλι μπράβο.
Το επίπεδο των κατασκευών ήταν εξαιρετικό. Οι μάστορες χαμογελαστοί και πρόθυμοι να εξηγήσουν τα πάντα. Προσωπικά γνώρισα πολλούς που τους ήξερα από τα γραπτά τους και τις εξαίρετες κατασκευές τους, αλλά το να τους γνωρίζεις ζωντανά και να πιάνεις στα χέρια σου τα πανέμορφα όργανα δεν συγκρίνεται με τίποτα. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους και να πω και ένα μπράβο ειδικά στα παιδιά που το οργάνωσαν. Η προσθήκη του κ. Σπουρδαλάκη ήταν ουσιαστική και πραγματικά το να βλέπεις επαγγελματίες που μοιράζονται απλόχερα την γνώση τους είναι πολύ ενθαρρυντικό για την οργανοποιία.
(Λόγω δουλειάς χρειάστηκε να φύγω αλλά John2004 επιφυλλάσομαι για τις πίτσες  ;D)

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 22, 2015, 01:32:21 μμ »
Μπράβο και από εμένα σε όλους παιδιά! Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση και μια από τις πολλές αποδείξεις για αυτό ήταν και τα ξαδέρφια μου που ήρθαν από τις 10 το πρωί και έφυγαν τελευταίοι αφού αν και άσχετοι με το φόρουμ και τις οργανοκατασκευες τόσο πολύ τους άρεσε που δεν ξεκολλουσαν! Ευχαριστούμε πολύ για όλα! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα!
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

karhaouris (Καούρης Θεόδωρος)

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Μουριά
  • Αριθμός κατασκευών: 3
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 22, 2015, 02:36:46 μμ »
Να σας πω κ εγώ δύο κουβέντες με τη σειρά μου! Πρώτα απ' όλα χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους από κοντά, ωραία τα λέμε μέσα απο δω' αλλά μέχρι στιγμής ηταν απρόσωπο για μένα, αλλά όχι πιά!! Συγχαρητήρια σε όλους για τις κατασκευές σας αλλά κ στους διοργανωτές για όλα αυτά που είχαν ετοιμάσει! Για μένα ηταν η πρώτη συμετοχή στην έκθεση, εντυπωσιαστηκα απο αυτά που είδα σε σημείο που ντραπηκα λίγο για τα δικά μου όργανα. Θα φροντισω όμως του χρόνου να φέρω κάτι καλύτερο. Τέλος να σας ευχαριστήσω ολους για τα πράγματα που έμαθα! Ενα παράπονο έχω μόνο απο το Κώστα το Ζαρκάδα, μου είχε τάξει φωτογραφία τα δυό μας...αλλά εν τέλει τίποτα... {celebrate015}
Για να κοιτάει από ψηλά...βρε αμάν αμάν...του κόσμου τη ραστώνη!!

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 22, 2015, 03:18:19 μμ »
εδω χθες ξεκινησαν ολα
Το γεγονος οτι ολοι μας ημασταν εκει χθες και απολαυσαμε τα εργα μας και επειδη πρεπει παντα να κοιταμε απο που ξεκινησαμε για να μην χανουμε τον δρομο μας οφειλεται και στους αποντες φιλους και πρωτεργατες της κοινοτητας μας ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΒΑΓΓΕΛΗ ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.
Επιστρεφω τα συγχαρητηρια στους φιλους γιατι χωρις αυτους δεν θα μιλαγε σημερα η μιση μουσικη πιατσα
Συνεχιζω με προσωπικα συγχαρητηρια και ευχαριστηρια  στους φιλους που μας χορηγησαν,ποτισαν,ταισαν ,επιμορφωσαν διασκεδασαν ξεκινωντας απο τους χορηγους μας Ιωαννη Μαυρομουστακη(ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ),Γιωργο Τσιριγωτη(ΣΟΦΙΑΝΟΣ),Ιωαννη Μωραιτη(ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ),Μανωλη Σφακιανακη,Γιωργο Τασσιοπουλο (XRIMAONLINE.GR PARAGOGI.NET)τον εξαιρετικο δασκαλο Χρηστο Σπουρδαλακη,τον admin Γιαννη Δαμιγο ,τον επιστημονα Γιωργο SFORZANTO,τον Γιαννη Ζαχαριαδακη με τις γευστικες απολαυσεις
Οι φιλοι που κερδισαν τις δωροεπιταγες προσφορα της εταιριας Σοφιανος ειναι :JOHN 2004 (Γιαννης Ζαχαριαδακης)georsk(Γιωργος Κατσιγιαννης) Ζαρκαδας Κωστας και παρακαλουνται απο αυριο να επικοινωνησουν με το κο Γιωργο Τσιριγωτη
Οι φιλοι που κερδισαν τις ταστιερες προσφορα του ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ( Σακη πολλα ευχαριστω )ειναι
SAKKALIS,NASOS,TZEKOS ,ΘΑΝΟΣ,ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜ,BOULIS13,GURU,AXILLEASS.ΠΑΥΛΟΣ ΝΙΑΟΥΡΗΣ,ΚΕΠΕΜ
Οι φιλοι που κερδισαν απο ενα καπακι μπουζουκιου 3α προσφορα του ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ(αδερφε  Γιαννη ευχαριστω) ΠΑΥΛΟΣ ,ΛΕΚΚΑΣ ΔΗΜ
Τελος ο φιλος Κωστας Πλιακωνης κερδισε μια ασκομαντουρα προσφορα του Μανωλη Σφακιανακη
Ακομη να ευχαριστησω δημοσια τον ΓΙΩΡΙΚΑ και Κωστα Πλιακωνη και metallika και Γεωργαλα και Θαναση ΓΚΟΛΤΣΙΟ Γιαννη Ανανιαδη, ΠΑΥΛΟ ηρθε πυροβολησε και απηλθε ,ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΓΛΟΥ,ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΜΚΟ ,ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ,N-B ΓΚΟΥΦΑΣ ξερουν αυτοι .....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2015, 04:50:24 μμ από KOSTAS7 »

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 22, 2015, 04:08:00 μμ »
φωτογραφια απο το προσωπικο αρχειο του ADMIN τα συμπερασματα δικα σας και τα ευχαριστηρια στον Γιαννη και τον Κωστα που με σεταρισαν...

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 22, 2015, 04:18:08 μμ »

Tags: