Αποστολέας Θέμα: 4η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας, 21 Ιουνίου 2015  (Αναγνώστηκε 64463 φορές)

takis1962

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: 2
Απ: Έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 2015
« Απάντηση #180 στις: Ιουνίου 23, 2015, 07:49:23 πμ »
  Συγχαρητήρια και απο εμένα(αν και δεν με ξέρει κανείς στο φόρουμ).Η οργάνωση πετυχημένη και με περισσότερο κόσμο απο πέρυσι.Ευχομαι του χρόνου να είναι ακόμη μεγαλύτερη με περισσότερους εκθέτες.Και μια πρόταση.Να οργανωθεί -αν το επιτρέπει ο χώρος- ενα κανονικο πάλκο και να παίξουν όσοι θέλουν -και μπορουν φυσικά-ώστε να κρατησουμε τον κόσμο πιο πολύ,και φυσικά να διασκεδάσουν και οι ίδιοι οι παίκτες.

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #181 στις: Ιουνίου 23, 2015, 10:39:13 πμ »
Συγχαρητήρια κι από όλους εμάς στη Σοφιανός ΑΕ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, έστω κι από μακρυά, συμβάλαμε κι εμείς ώς χορηγοί στην επιτυχία της έκθεσης. Οι 3 τυχεροί που κέρδισαν τις δωροεπιταγές, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους κάνουμε δώρο προϊόντα αξίας 30€ στον καθένα. Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης!

sofianos

• Jr. Member
  • **
    • Υλικά οργανοποιίας
« Απάντηση #182 στις: Ιουνίου 23, 2015, 02:33:14 μμ »
Συγχαρητήρια κι από όλους εμάς στη Σοφιανός ΑΕ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, έστω κι από μακρυά, συμβάλαμε κι εμείς ώς χορηγοί στην επιτυχία της έκθεσης. Οι 3 τυχεροί που κέρδισαν τις δωροεπιταγές, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να τους κάνουμε δώρο προϊόντα αξίας 30€ στον καθένα. Ενα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές, τους εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης!

Σχετικά με τις δωροεπιταγές που προσφέραμε για την έκθεση, οι φίλοι που τις κέρδισαν μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν χωρίς χρονικό περιορισμό και να αγοράσουν όποια είδη θέλουν. Επιπλέον, αν το επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν και άλλα είδη στην παραγγελία τους.

Φιλικά,

Γιώργος

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #183 στις: Ιουνίου 23, 2015, 09:49:03 μμ »
...

Νάσος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Παλίσανδρος / Bumbiga
  • Αριθμός κατασκευών: 9
« Απάντηση #184 στις: Ιουνίου 23, 2015, 09:51:23 μμ »
..

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #185 στις: Ιουνίου 23, 2015, 10:54:31 μμ »
Με την σειρά μου θέλω να πω και εγώ ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ στα άτομα αυτά που διοργάνωσαν την έκθεση, KOSTAS7, sforzado,yiannis,όπως ένα μεγάλο ευχαριστω στους χορηγούς της έκθεσης, και τον johny 2004 με της ωραίες πίτσες του, τον κύριο Σπουραδαλάκη για της συμβουλές τής οποίες μας έδωσε, και τον δήμο Μοσχάτου-Ταύρου,  φέτος το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό από άποψη συμμετοχων αλλα και κατασκευών, και πολύς κόσμος ο οποίος ήρθε να μας δει, όλα ήταν υπέροχα, φανταστικά, ευχαριστήθηκα με την καρδιά μου,κλείνοντας θα ήθελα να πω στα παλαιά μέλοι ενεργά και μη αυτού του forum συγχαρητήρια οι "καρποί" σας άρχισαν να ευδοκιμούν, ευχομαι του χρόνου να είμαστε όλοι μαζεμένοι, ενοητε σε μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο, ευχαριστώ και πάλη να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία.
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

Axilleass

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 7 (και συνεχίζουμε ! :) )
« Απάντηση #186 στις: Ιουνίου 24, 2015, 01:43:17 πμ »
Απο εμένα και την Τάνια ενα μεγάλο ευχαριστώ προς τους διοργανωτές, για μια ακόμη φορά ήταν ολά άψογα. Εκτός από τα πολύ όμορφα όργανα που είδαμε --καθε χρόνο και ωραιότερα, πραγματικά αψογα , ανταλλάξαμε απόψεις με πολλούς και αποκομήσαμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες.

Πολυ καλή ιδέα η μίνι δίαλεξη από τον  κ. Σπουρδαλάκη που είχε την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια να μοιραστεί μαζί μας τις πάμπολλες γνώσεις του και να απαντησει στα τόσα ερωτήματα που του θέσαμε.

Να ευχαριστίσω και τους χορηγούς μας  τον κ. Γιώργο Τσιριγώτη (Σοφιανός ΑΕ ) και τον κ. Γιάννη Μαυρομουστάκη απο τους οποίους ως πελάτης τους εχω τις καλύτερες των εντυπωσεων.

Κλείνοντας αισθάνομαι υποχρέωση να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε κάποιους που πραγματικά παρουσίασαν πανέμορφα και καθ΄όλα άρτια όργανα, τόσο τέλεια που σπάνια κανεις βλέπει ακόμα και απο τους καλύτερους επαγγελματίες. Και σε αυτό πρέπει να συναθροίσουμε οτί πολλά εξ αυτών πιθανότατα κατασκευάστηκαν σε διάφορους χώρους που βαπτίστηκαν εργαστήρια μόνο και μόνο από τον διακαή πόθο αυτων των ανθρώπων να φτιάξουν κάποιο όργανο, και  μπορεί για ορισμένους να ειναι το μπαλκόνι του σπιτιού τους, για άλλους το σαλόνι ή ο πάγκος της κουζίνας, πολλές φορές  μη διαθέτοντας ούτε τα πιο βασικά εργαλεία. Αυτο το τονίζω γιατί όποιος εχει ασχοληθεί με το ....άθλημα  ξέρει την διαφορά που υπάρχει στην ευκολία της κατασκευής άλλα και στο τελικό αποτέλεσμα  μεταξύ ενός οργάνου φτιαγμένου σε ένα οργανομένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο και ενός μπαλκονιού ή μιας αποθήκης. Επομένως ότι παραγόμενο σε δυσμενείς συνθήκες πρέπει να επικροτείται ιδιαιτέρως.

Καλές κατασκευές σε όλους, και του χρόνου να μαστε τόσοι πολλοι που να μην χωράμε ουτε στο σταδιο Ειρήνης & Φιλίας !!
Πάντα τέτοια !

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
« Απάντηση #187 στις: Ιουνίου 24, 2015, 07:13:51 πμ »
...Μπραβο σε ολους...
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

nickteach

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #188 στις: Ιουνίου 24, 2015, 11:26:21 πμ »
 Συγχαρητήρια σε ολους .

giorikas

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 50
« Απάντηση #189 στις: Ιουνίου 24, 2015, 08:22:29 μμ »
ΟΤΙ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΠΟΥΜΕ  ΕΙΝΑΙ  ΛΙΓΟ  ΟΤΙ  ΕΙΠΑΝ  ΤΑ  ΑΔΕΡΦΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟ  ΦΟΡΟΥΜ  ΜΕ  ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ  ΠΛΗΡΩΣ   ΠΟΛΥ  ΜΕΓΑΛΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΑΝΤΟΣ  ΣΕ  ΟΛΟΥΣ    ΠΟΥ  ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ  ΣΕ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΗΡΘΑΝ  ΚΑΙ  ΣΕ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΣΑΝ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΚΟΝΤΑ  ΜΑΣ  ΑΔΕΡΦΙΑ  ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΚΑΡΔΙΑ  ΑΥΤΟΥ  ΤΟΥ  ΦΟΡΟΥΜ  ΚΑΙ  ΠΟΥ  Η  ΖΩΗ  ΤΟΥΣ  ΤΑ  ΕΦΕΡΕ  ΑΝΑΠΟΔΑ  Η  ΕΚΘΕΣΗ  ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ  ΣΚΟΠΟΣ  ΚΑΙ  ΣΤΟΧΟΣ  ΤΟΥ  ΚΑΘΕΝΟΣ  ΑΠΟ  ΜΑΣ  ΓΙΑ  ΝΕΕΣ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ  ΜΑΣ  ΣΤΙΣ  ΔΥΣΚΟΛΕΣ  ΣΤΙΓΜΕΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΝΑΜΕ  ΑΛΛΟΣ  ΠΟΛΥ  ΑΛΛΟΣ  ΛΙΓΟ  ΓΙΑ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΧΑΝΟΥΝ  ΤΗΝ  ΓΗ  ΚΑΤΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΠΟΔΙΑ  ΤΟΥΣ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΜΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  ΣΤΗΝ  ΑΛΛΗ  ΑΠΟ  ΑΔΙΚΙΑ  ΑΠΟ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΑΠΟ  ΚΑΚΗ  ΤΥΧΗ  ΑΠΟ ΤΙΣ  ΑΝΑΠΟΔΙΕΣ  ΤΗΣ  ΖΩΗΣ  ΕΥΧΟΜΕ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΘΕΣΜΟΣ  ΑΥΤΗ  Η  ΕΚΘΕΣΗ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΠΕΙ  ΣΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ  ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΔΙΝΕΙ  ΔΥΝΑΜΗ  ΝΑ  ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ  ΤΑ  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΜΑΣ  ΕΧΟΝΤΑΣ  ΤΗΝ  ΣΑΝ  ΣΤΟΧΟ  ΖΩΗΣ

Υ.Γ  ΑΥΤΟ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΕΙΧΕ  ΚΑΜΙΑ  ΕΚΘΕΣΗ  ΜΕΧΡΙ  ΣΗΜΕΡΑ  ΕΙΝΑΙ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΑΥΤΟΥΣ  ΠΟΥ  ΠΕΡΝΟΥΝ  ΜΕΡΟΣ  ΣΤΗΝ  ΕΚΘΕΣΗ  ΣΑΝ  ΣΧΟΛΙΚΗ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  ΣΤΟ  ΤΕΛΟΣ  ΤΗΣ  ΧΡΟΝΙΑΣ

gstring

• Newbie
  • *
  • Αγαπημένο ξύλο: sitka spruce
  • Αριθμός κατασκευών: 2 και συνεχίζω
« Απάντηση #190 στις: Ιουνίου 25, 2015, 11:39:10 πμ »
Συγχαρητήρια σε όλους για τις υπέροχες δημιουργίες και για το πολύ υψηλότερο επίπεδο, σε σχέση με άλλες χρονιές.

Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου, όσους έτρεξαν την έκθεση και για την έκθεση και όσους προσέφεραν με οποιοδήποτε τρόπο.

Να είμαστε καλά να δημιουργούμε και ν' ανταμώνουμε!

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 06, 2015, 03:09:29 μμ »
Μερικές φώτο  ακόμα
Είμαι κουλός αλλά δεν το βάζω κάτω.

snowthanos

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: καρύδια
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 06, 2015, 03:15:28 μμ »