Αποστολέας Θέμα: 4η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιίας, 21 Ιουνίου 2015  (Αναγνώστηκε 64460 φορές)

KOSTAS7

• Hero Member
Απ: Έκθεση ερασιτεχνικής οργανοποιίας 2015
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 22, 2015, 04:27:19 μμ »
Καλησπερα. Μολις εφτασα Καλαματα.
Η εκθεση εξαιρετικη. Οργαναρες, συζητηση με τον κ. Σπουρδαλακη που μας ελυσε πολλες αποριες, μουσικη... ολα τελεια.
Οργανο δεν εφερα.... αλλα εφαγα, ήπια , εφυγα με δωρο, με αναμνηστικο...
Μονο γυναικα δε μου ειχατε.... ελπιζω του χρονου που θα ερθω με οργανο να το εχετε φροντισει....

σχόλιο του φίλου Δημήτρη Μπιτσάκου για την κιθαρα του Νασου, την 335 (αν θυμαμαι καλα το ονομα) που μαλλον εχει παιξει με την αυθεντικη. Του Νασου είναι καλυτερη. Κριμα που αλλαζει στρατοπεδο και θα αρχίσει τα μπουζούκια. Υπαρχει σχετικη φωτογραφία με την ταστιερα μπουζουκιού που προμηθεύτηκε...

Κωστα εχω παραγγελια για την επομενη μαζωξη...
https://youtu.be/DlU8UCCP_Bs

παιδια καποιοι πληρωσαν πολλα χρήματα για φαγητά, αναψυκτικά κλπ... Να το δουμε λιγο αυτό. Συνεννοηθείτε να τσοντάρουμε και οι υπολοιποι...

και παλι πολλες ευχαριστίες στον κ Χρηστο για τη συζήτηση που είχαμε ολοι μαζί...

στην τελευταία φωτογραφία... PLIAKONIS POWER ...  {music020}
PLIAKONIS POWER KAI ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΛΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 22, 2015, 05:01:04 μμ »
Μπραβο ρε μαγκες! ηταν για ακομα μια φορα πολυ ομορφα!  Χαρηκα που τα παμε με παλιους φιλους, αλλα και που γνωριστηκαμε με αρκετους καινουργιους!
Να ευχαριστησω και εγω το δημο Μοσχατου που μας παραχωρησε και φετος την αιθουσα!
Ενα λαθος νομιζω καναμε εδω, που δεν φτιαξαμε κατι αναμνηστικο να τους δωσουμε, ετσι για το ευχαριστω!
Μιας και απο οτι βλεπω μαλλον δεν θα μας χωραει για του χρονου ο χωρος με την πορεια που εχει παρει το πραγμα.  Ευχαριστο προβλημα αυτο!

Περα απο το τιμητικο διπλωμα που δωθηκε στον Yianni, να το ευχαρηστισω και εγω για το χωρο που μας παρεχει εδω να ερθουμε σε επαφη οι κατα την επικρατεια μουρλοι!

ΜΠΡΑΒΟ ρε Κωσταρα (7) που το ετρεξες σχεδον μονος σου, τουλαχιστον στο διαστημα μεχρι και μια μερα πριν την εκθεση! Και βεβαια Μπραβο και στο Γιωργο (sforzando) και τον πατερα του (Τακη ? ) για ολα οσα κανανε!

Να ζητησω και απο εδω απο τα παραπανω παιδια και παλι συγνωμη που δεν μπορεσα να μεινω μεχρι τελους αυτη τη φορα και να βοηθησω στο μαζεμα, αλλα μετα απο ενα δυσκολο τριημερο καποια στιγμη καταρευσα.    Δεν πρεπει να το ξεχναμε οτι καθε φορα καποιοι μενουν πισω και τρωνε ποση ωρα για να επαναφερουν τον χωρο στην κατασταση που τον βρηκαμε!

Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριο Σπουρδαλακη που για δευτερη χρονια μας τιμησε και βρεθηκε στην εκθεση μας, δυστυχως δεν μπορεσα να τον ακουσω αλλα εκεινη την ωρα εκανα τον delivery!
Και βεβαια στους δυο φιλους του φορουμ και μεγαλους καλλιτεχνες, και στην κατασκευη αλλα και στην πενα, Γ.Κατσιγιαννη και Γ.Μωραιτη που μας διασκεδασαν στο τελειωμα της εκθεσης!

Ευχαριστουμε τις εταιρειες Μαυρομουστακης και Σοφιανος που μας τιμησαν με τις προσφορες τους και τα δωρα τους, η εταιρεια Σοφιανος μαλιστα νομιζω για τριτη φορα βρησκεται στο πλαι μας, και καλο ειναι να τους τιμαμε και εμεις. Και δεν τους κανω διαφημιση, την καναν μονοι τους βρισκομενοι εκει, ενω αλλοι.......

Γραφει πιο πανω ο φιλος Δημητρης οτι εχει καποιες ιδεες και θα τις συζητησουμε καποια στιγμη σε ενα κρασακι. Οτι θα το πιουμε, θα το πιουμε, τουλαχιστον οι κοντινοι. Και θα τα συζητησουμε κιολας. Μεχρι τοτε ομως θα ελεγα να ανοιξεις ενα θεματακι, να βαλεις μεσα τις ιδεες σου, να μπορουν να βαλουν και αλλοι πιο μακρυνοι τις δικες τους, και καποια στιγμη να ξεκινησει μια συζητηση για πραγμματα που μπορουν να αλλαξουν γυρω απο την εκδηλωση μας. Μην περιμενουμε να περασει ενας χρονος και τον τελευταιο μηνα να το κανουμε, γιατι τοτε ισως να μην υπαρχει χρονος να το οργανωσουμε. Τωρα που ειναι φρεσκο.

Για τις απουσιες τι να πω? Εκτος απο φιλους μελη που δεν ειχαν δηλωσει συμμετοχη αλλα περιμενα να τους δω, υπηρχαν και μελη που δηλωσαν συμμετοχη και δεν ηρθαν. Προσωπικη μου αποψη αδικαιολογητες ολες οι απουσιες εκτος απο του Δημητρη, αλλα.....  ηταν τοσα  οργανα εκει μεσα φτιαγμενα με τις οδηγιες και τις συμβουλες του...... που ηταν σαν να ηταν εκει!  Σε οποιον παγκο και να κοιτουσες ειχε κατι απο Ανδρεου, ολοι κατι εχουμε δει εχουμε ακουσει και εχουμε εφαρμοσει στα οργανα με δικες του οδηγιες. Θα βρεθει ο χρονος και οι καταλληλες συνθηκες και θα ξαναβρεθουμε!

Να μαστε καλα και του χρονου να το συνεχισουμε!

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 22, 2015, 05:10:57 μμ »
Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω με την σειρά μου τα παιδιά που έτρεξαν για την έκθεση, Κώστα Ευρεμίδη Γιάννη αντμιν Γιωργο σφορζαντο, τους φίλους που τράβηξαν τις φωτογραφίες, το Γιάννη για τις πίτσες, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του, τους ανθρώπους του πολιτιστικού κέντρου για την φιλοξενία  και όποιον ακόμα βοήθησε για να γίνει για ακόμα μια φορά αυτή η έκθεση, οι κατασκευές των παιδιών ηταν εξαιρετικές, μερικοί φίλοι έχουν περάσει σε ανώτερο επίπεδο, πήρα πολλές ιδέες για τα επόμενα όργανα που θα φτιάξω, πέρασα υπέροχα να είστε όλοι καλά και του χρόνου ελπίζω να δω και φίλους απ το φορουμ που δεν είδα φέτος και περισσότερο κόσμο γενικά. Α ξέχασα, πήρα και πτυχίο από τα χέρια του Γιάννη και του Γιώργου, πέρσι δεν είχα πάρει το ξέχασα.

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #168 στις: Ιουνίου 22, 2015, 05:28:44 μμ »
Eνα τεραστιο ευχαριστω απο ολους μας στον Δημο Μοσχατου Ταυρου

παυλος

• Hero Member
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
« Απάντηση #169 στις: Ιουνίου 22, 2015, 07:03:47 μμ »
να ευχαριστησω και εγω τον τσιμεντικα που εστω και λιγο βρεθηκαμε και μιλησαμε.
και να παρακαλεσω θελω να ειμαι στην κατηγορια πλιακωνη με μικρα γραμματα το ονομα μου :-[
γιωργο εισαι καθαρμα  ;D ;D
μονο με γυαλινο ποτηρι σε συγχωρω 8)
Εγω και ο Ζοζέφ.

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 22, 2015, 08:49:53 μμ »
Προσωπικη μου αποψη αδικαιολογητες ολες οι απουσιες

Έχω χαρτί από γιατρό...

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #171 στις: Ιουνίου 22, 2015, 08:54:26 μμ »
να ευχαριστησω και εγω τον τσιμεντικα που εστω και λιγο βρεθηκαμε και μιλησαμε.
και να παρακαλεσω θελω να ειμαι στην κατηγορια πλιακωνη με μικρα γραμματα το ονομα μου :-[
γιωργο εισαι καθαρμα  ;D ;D
μονο με γυαλινο ποτηρι σε συγχωρω 8)

Τους φίλους του ο κόσμος δεν τους ευχαριστεί...δεν πήγες και στην έκθεση να παραλάβεις το δώρο σου ενώ εγώ το πήρα...
Έχουμε και την παντόφλα και δεν μπορούσα να κάτσω παραπάνω αλλά νομίζω τα είπαμε όλα...
Σου είπα να φύγουμε μαζί για διαφόρων ειδών δημόσια θεάματα δεν ήθελες...τα κορίτσια περίμεναν πάντως...
Τώρα τα υπόλοιπα 1ο χλμ Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης ξέρεις εσύ...

Μήτσος

• Sr. Member
« Απάντηση #172 στις: Ιουνίου 22, 2015, 09:43:44 μμ »
η έκθεση ήταν υπέροχη...συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #173 στις: Ιουνίου 22, 2015, 09:47:56 μμ »
http://youtu.be/dfeQ4WpdJU0

....άσχετο......μόλις γύρισα....

..από την προηγούμενη μέρα φάνηκε ή επιτυχία........είχαν όρεξη..... :-[

...ό άσωτος υιός.........o κ. "πηγαίνω κι έρχομαι δις ημερησίως".........ό......super-jet  :-[.......σε πρώτο πλάνο....
κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

Παύλος Νιαούρης

• Jr. Member
  • **
  • Αγαπημένο ξύλο: καρυδιά
  • Αριθμός κατασκευών: 28
« Απάντηση #174 στις: Ιουνίου 22, 2015, 09:53:44 μμ »
  νά συγχαρώ καί νά ευχαριστήσω καί 'γώ μέ τή σειρά μου , όσους έστησαν τήν έκθεση , δίνοντάς μας τήν ευκαιρία νά βρεθούμε μαζεμένοι τόσοι άνθρωποι πού αγαπάμε τήν οργανοποιία καί τή μουσική . Φοβερή η ατμόσφαιρα , εξαιρετικές οι κατασκευές , μιά πραγματική γιορτή . Επίσης τούς επαγγελματίες πού έσπευσαν νά συνδράμουν είτε μοιράζοντας τίσ γνώσεις τους είτε οικονομικά , είτε μέ τό κέφι τους .
  Ήταν μιά υπέροχη μέρα .

Πλιακώνης Κωνσταντίνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδια
  • Αριθμός κατασκευών: κανενα
« Απάντηση #175 στις: Ιουνίου 22, 2015, 10:16:37 μμ »
Παύλο εσυ δεν χρειάζεται να μπεις σε κάποια κατηγορία, εσυ εισαι και έχεις φτιάξει μια κατηγορία απο μόνο σου, μόνο και μόνο οτι μου έδωσες κάποιες απαντήσεις, και κούφανες τον άλλον με τα προτοκολλα αυτό φτάνει, Παύλο ξεκινά κανένα όργανο!!!!!!!!! {music020}
...............Τώρα δεν πουλάω τρέλα άλλαξα γνώμη.....

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #176 στις: Ιουνίου 22, 2015, 11:01:50 μμ »
παρακαλώ βοηθήστε  {celebrate000}
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #177 στις: Ιουνίου 23, 2015, 12:13:10 πμ »
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΚ.
ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ 7 ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΔΑΜΙΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ. ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ..........................ΚΑΙ ΤΟΝ SFORZA  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΦΑΙ................
ΤΟΝ ΣΠΟΥΡΔΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ( ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΙΜΩΛΙΕΣ)
ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ( ΚΕΡΔΙΣΑ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ 2 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ.
ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ( ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΩΜΟ) ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΡΑΙΤΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΛΑΞ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΝΩΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΦΙΛΕ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΡΑ...................
ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ? ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ. ΚΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΚΑΤΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΟΛΥ ΡΑΚΗ, ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ, Ο ΚΩΣΤΑΣ 7 ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΤΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΜΕΣ , Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΗΛΙΑΣ ΠΙΟ ΚΕΙ. Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΥ, ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΟΥΠΙ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ?
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΑΝΔΡΕΟΥ...................ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ...........
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΚΡΕΣ Η ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, Η ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΚΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.................ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΤΕ? ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ..................Α ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ? ΧΑΡΗΚΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ......ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΑΝΤ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ? ΚΟΚΚΑΛΩΣΑ.!!ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ. ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ. ΗΡΘΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.....ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.......................ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ Η ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΕΦ?
ΥΓ. ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΙΣΩΣ ΣΤΗΝ 10Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΑ, ΜΠΥΡΕΣ , ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ................................ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ

ΥΓ.2 ΤΑ ΤΥΡΟΠΥΤΑΚΙΑ, ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΥΤΑΚΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΦΙΛΙ?
ΥΓ3. ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΜΟΥ ........................
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

• Jr. Member
  • **
  • Ασε,μεγαλε,καηκες
  • Αγαπημένο ξύλο: Κλαπα με προκα.Ει δυνατον βρεγμενη.
  • Αριθμός κατασκευών: Κατασκευαι,8.Επισκευαι,αυθοναι...
« Απάντηση #178 στις: Ιουνίου 23, 2015, 01:39:28 πμ »
...Τι αλλο να πω εγω τωρα...Οι προλαλλησαντες τα ειπαν χαρτι και καλαμαρι.Οι ευχαριστιες μου,προς καθε κατευθυνση ειναι δεδομενες.Περασα ομορφα,γνωρισα νεους ανθρωπους,ξαναειδα αλλους,γυρισε ξανα το ματι μου μ'αυτα που ειδα και,γεννικα,αισθανθηκα πολυ μικρος και ταυτοχρονα ευλογημενος που μου ελαχε ν'ασχοληθω με κατι τοσο ομορφο...Ισως,σε καμια εκατοστη χρονια καταφερω να πλησιασω το επιπεδο καποιων...Τσιμπησα και μια ταστιερουλα και ηρθε κι εδεσε το γλυκο...Δυστυχως δεν μπορεσα να κατσω μεχρι το τελος αλλα,ενταξει...Αντε,και του χρονου μαγγες,περισοτεροι και καλυτεροι...
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ,ΡΕΕΕΕ...

KOSTAS7

• Hero Member
« Απάντηση #179 στις: Ιουνίου 23, 2015, 02:43:21 πμ »
Κωσταρα εχω στειλει τα ονοματα στο Γιωργο Τσιριγωτη απο αυριο επικοινωνειε αλλα σε πιανω αδιαβαστο!!!

Tags: