Πριν 3 εβδομαδες περιπου εχοντας σχεδον καθολου εργαλεια (1 δραπανο και μια σεγα (της πλακας και τα 2 ) καθως και 1 μονο σκαρπελο ισιο(2.2mm) αλλα μπολικο μερακι αποφασισα να σκαψω το πρωτο μου οργανο...
Το εργαστηριο μου ηταν μπαλκονι του σπιτιου μου (πολυκατοικια) σε ενα χωρο 1.5x2 τετραγωνικα κυριολεκτικα , και ο παγκος εργασιας το καγκελο και το μαρμαρο του μπαλκονιου....
Για καλη μου τυχη , με ειδε που παλευα ενας γειτονας μουσικος και οργανοποιος και μου εδωσε καποιες συμβουλες (κ. θοδωρη σας ευχαριστω πολυ και απο εδω) η ανυπομονησια μου και η βιασυνη να τελειωνω για να αρχισω το διαβασμα για την εξεταστικη δε μου αφησε και πολλα περιθωρια για να ακολουθησω τις πολυτιμες συμβουλες του και να το κανω "οπως πρεπει" ! )
Η παραπανω βιασυνη και το γεγονος οτι ειμαι ασχετος με τη μουσικη γενικοτερα , και δη με την τεχνη της οργανοποιιας ,οδηγησαν σε κακοτεχνιες στο πρωτο μου εγχειρημα οι οποιες ειναι παμπολλες με εμφανεστερη την ΚΟΝΤΗ ΤΑΣΤΙΕΡΑ!
Κλειδια, καβαλαρηδες, μπερντεδες, λουστρο και το τζουραδακι μου θα ειναι ετοιμο να κελαηδησει
(εστω και σαν καρακαξα! αρκει που θα λαλησει

)
Καραολο,μπρατσο,σκαφος = μονοκόμματο φλαμουρι
ταστιερα εβενος
κλιμακα 62εκ.
υγ. Χασαμε την παρθενια με τον δυσκολοτερο τροπο , οποτε το δευτερο δεν θα το φοβομαστε καθολου !