Αν το αφήσω ως έχει πειραζει;
φίλε θύμιο βιάστηκες, αν ψαξεις εδώ μεσα εχει παρα πολλά παραδείγματα πως κολλάνε το καραολο, θα είχες γλυτώσει πολύ κόπο, απ οτι βλέπω εχεις στρογκυλέψει καπως και το μανικι και αυτο θα σε δυσκολέψει περισσότερο, τώρα πρέπει να κόψεις το μανίκι διαγώνια οπως σου εδηξε ο Metallika στα σχέδια και να κολλήσεις ενα κομμάτι στην κατηφόρα που θα σχηματησεις για καράολο, μολις κόψεις το μανικι διαγώνια θα στρώσεις γυαλόχαρτο χοντρό σε μάρμαρο ή σε κάποια επίπεδη επιφάνεια και θα τρίψεις μέχρι να σου κάνει επίπεδη επιφάνεια(σαν να είναι πλανισμένο) και μετά θα κολλήσεις το κομμάτι ξύλου που θα σου κάνει το καράολο, μετά θα κόψεις το κομμάτι ξύλου που θα προεξέχει απ την πλευρά που θα μπει η ταστιέρα και θα τουμπάρεις το όργανο και θα ξανατρίψεις ωστε να έρθει ολο σε ευθεία(σαν να είναι πλανισμένο παλι). σήγουρα θα υπάρχει κ πιο ασφαλείς διαδικασία να το κάνεις αυτό, τωρα εγω σου λεω τι μου ήρθε πρωτο στο μυαλό, με το μάτι κ το χέρι σήγουρα κάτι θα χάσεις κ κάτι θα σου βγει στραβό, αν δεν είχες στρογγυλέψει το μανίκι θα ηταν πιο εύκολο να γίνει αυτό, οπως και να έχει επιδί το όργανο είναι μονοκόματο να προσέξεις ενα πράμα, οταν θα κάνεις την ένωση μανίκι καράολο να μετρήσεις καλά που θα κόψεις γιατί αν το κάνεις στην τύχη θα σου αλλάξει η κλίμακα του οργάνου, λοιπον φίλε θύμιο εγω αυτο θα έκανα, πάρε και άλλες γνώμες και κάνε το καλύτερο, πάντως μην το αφήσεις έτσι το καράολο γιατι μόλις κουρδίσεις θα το πάρεις στα χέρια.