ευχαριστώ KOSTAS&
Τασο πολυ ομορφα και τα δυο και ειδικα ο τζουρομπαγλαμας. Μου αρεσουν πολυ τα περιμετρικα φιλετα που εχεις βαλει. Απο ποιον ειναι? Βεβαια στον μπαγλαμα ηθελε να το κοψεις σε δυο κομματια και το ενα να το βαλεις αναποδα, οπως σε ολα τα διαγωνια φιλετα, αλλα μικρο το κακο. Συνχαρητηρια!!!
Jhon τα φιλέτα είναι απο σοφιανό . έχεις απόλυτο δίκιο για την τοποθέτηση. είχα σκοπό να βάλω δυο κομμάτια , φαντάσου και το γνώριζα αυτά που λές αλλά βιάστηκα... και να σου πώ τώρα που το είπες το παρατήρησα και ψιλοξενέρωσα. δε πειράζει θα βάλω μυαλό... ελπίζω η φίλη που θα το πάρει να μην το δεί...

μην της το πείς...
Σε ευχαριστω παρα πολυ για τις λεπτομεριες!κοιτα αν παταει απολυτα ο καβαλαρης πριν τ κουρδισεις!μπορει να χανει μεχρι και 30 τα εκατο!εχω παρατηρησει οτι με την ροζετα βγαινει πιο παλαικη χροια αλλα χανει λιγο σε ενταση..εχεις δωσει κληση προς τα πισω στο μπρατσο;
σιγά τις λεπτομέρειες. μακάρι να μπορούσα να σου αναλύσω γιατί και πως. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.ο καβαλάρης ακολουθεί μια χαρά το καπάκι και έχω δώσει κλίση στο μπράτσο αλλά είναι ελάχιστη... κάτι χιλιοστα... ίσως φταίει και η ροζέτα που είναι παχιά .
και τα δύο όργανα είναι παρα πολύ ωραία, δεν ξέρω πως ακούγοντε απο κοντά πάντως απ το βίντεο ακούγοντε πολύ καλά και τα δυο όργανα, οσον αφορά την εμφάνηση είναι του γούστου μου, δύο ερωτήσεις έχω μόνο, τι μάρκα είναι τα κλειδιά απο που και πόσο τα πήρες και πως έχεις φτιάξει την ετικέτα μαυρη άσπρη, αν μπορεις βγάλε μια φωτογραφία να την δω καθαρά.
Υ.Γ παίζεις γαμάτα 
χρήστο ακούγονται όντως ωραία και απο κοντά απλά ο τζουρομπαγλαμάς δεν έχει ένταση. φαντάσου ο μπαγλαμάς είναι πιο δυνατος άνετα... τα κλειδιά φαντάζομαι ρωτάς για τα μαύρα του τζουρομπαγλαμά . τα πήρα απο δώ στο ηράκλειο . δεν γραφανε μάρκα και βγαίνουν και σε χρυσό με κεχριμπαρένια κλειδιά. τα ποτηράκια είναι στο σέτ και θέλουνε 8αρακι τρυπάνι και μπαίνουν γάντι... η τιμή που τα πλήρωσα κρατήσου 22 ευρά...
τώρα για την ταμπέλα που λές μου την έφτιαξε φίλος γραφίστας και έχει δώσει καλή ανάλυση . την εκτύπωσα στο σπίτι στον εκτυπωτή αλλά σε απλο χαρτί. σε χαρτί "hp standar photopaper'' που είναι σε Α4 και είναι λίγο γυαλιστερό είναι λίγο καλύτερα γιατί γυαλίζει αλλά ο εκτυπωτής μου το κάνει μνι... οπότε αν το εκτυπώσεις σε κάποιον της προκοπής θα είναι καλύτερα νομίζω.
το κόλλησα με ατλακόλ νερομένη.
είναι τα αρχικά μου

όλοι δεν έχουμε λίγο ψώνιο μέσα μας ? φωτό
[ Invalid Attachment ]
Πολύ ωραία και τα δύο αν και ο τζουρομπαγλαμάς μου άρεσε περισσότερο. Πολύ καλός και ο ήχος τους. Αξιος ο μάστορας !!!
θαυμαστή η δουλειά σας και ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά σας σχόλια. μαστορας? τα παραλέτε...
Αξιος! Αξιος!
(Παμε για αλλα τωρα...)
ευχαριστώ . για άλλα εννοείς να περάσω στο στρατόπεδο των κιθαριστών ?

μακάρι να μπορούσα... μέχρι τότες θα μείνω πιστός στα όργανα με τις 3 διπλές χορδές...
Πανέμορφα και τα δύο , ωραίος ήχος και ωραίο παίξιμο. Μπράβο.
ευχαριστώ φίλε ρεμπέτης
Α ΒΡΕ ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΕΣ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..............................ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
ΚΑΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΖΟΥΡΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΑΣΑΡΕ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΟΥΡΑ. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟ ΣΚΑΦΟΣ , ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΔΗ, ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ.
φχαριστώ τρελέ ζάρκ. ουρανοκατέβατα δεν ήρθαν . πόσους μήνες τον παλεύω αυτό το τζουρά. το μπαγλαμά δε σε 2 βδομάδες τον είχα έτοιμο εκτός τα βερνίκια. θαύματα δεν περιμένω, και το ήξερα ότι θα είναι χαμηλόφωνος αλλά δεν περίμενα τόσο.
Τάσαρε πραγματικά και τα δυο τα οργανάκια κελαηδάνε! Και εμένα όμως με ενθουσίασε περισσότερο ο ήχος του τζουρομπαγλαμά, αν και από το βίντεο δεν μου φαίνεται να χάνει. Πάντα τέτοια.
να σαι καλά τρελογιώργη . ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .
Άψογος, άψογος, άψογος.!!!!!!!!!!!!!!!!! Τάσο δεν μου τα είπες αυτά. Πότε θα τα δω από κοντά? Είσαι και παιχταράς λέω !!!!!!!!!!!!!!
Υπερβολές φίλε Βαγγέλη . είναι λίγο δύσκολο να τα δείς απο κοντά γιατί αύριο ταξιδεύουν αθήνα για να παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. το τζουρά που είναι του ξάδερφου μπορεί να τον ξανακατεβάσω για να ξανατριφτεί και να ξαναβαφτεί για δε μαρεσει το φινίρισμα. βρήκα και πιστόλι και κομπρεσέραερα και μάλλον θα δοκιμαστούν πάνω του . οπότε μές τα χριστούγεννα θα τονε δείς και απο κοντά....
τέλος πρέπει να πώ πως μετά τα καλά σας λόγια ψήλωσα λιγάκι... όσο για το παίξιμο μου καλά δεν είμαι και κανας φοβερός . απλά γρατσουνάω κάμποσα χρονάκια...