Παράθεση από: Ioangavr στις Δεκέμβριος 02, 2016, 03:10:15 μμΗ το βάζεις εδώ για να στο εξηγήσει κάποιος, αφού δε μπόρεσα να καταλαβώ περί τίνος πρόκειται.Μόνο που αναφερόμουν στα σχόλια του amazon, που 9 στα 10 είναι ειρωνείες στην προκειμένη και παραπλανούν τον υποψήφιο αγοραστή.
Η το βάζεις εδώ για να στο εξηγήσει κάποιος, αφού δε μπόρεσα να καταλαβώ περί τίνος πρόκειται.
Φίλε Πικίνε,το μήνυμά σου έτσι γραμμένο όμως μπορούσε να προσβάλει τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.Αλλά και τα σχόλια στο Αμαζον για ποιο λόγο να παραπλανήσουν κάποιον;Τα αντισπινθηρικά ορειχάλκινα εργαλεία είναι πολύ εξειδικευμένα και αυτός που τα ψάχνει ξέρει και τι τιμές θα συναντήσει
Και εγω ηθελα μια τετοια και τελικα εδωσα 15€ για υλικα και εφτιαξα μια απλη. Την δουλεια της την κανει. Πλατος 60cm , οφελιμο ανοιγμα 40cm.... Το αρνητικο ειναι οτι τα πασα τις ντιζας ειναι πολλα και ετσι θελει πολλες στροφες για να ανοιξει-κλεισει.
Παράθεση από: songless_bird στις Δεκέμβριος 04, 2016, 09:30:09 μμΚαι εγω ηθελα μια τετοια και τελικα εδωσα 15€ για υλικα και εφτιαξα μια απλη. Την δουλεια της την κανει. Πλατος 60cm , οφελιμο ανοιγμα 40cm.... Το αρνητικο ειναι οτι τα πασα τις ντιζας ειναι πολλα και ετσι θελει πολλες στροφες για να ανοιξει-κλεισει.Μπράβο songless bird ! Κάπως μεγάλη μου φαίνεται , αλλά ΟΚ . Ρίξε μια ματιά εδώ αν θέλεις . Από το βιντεάκι το Νο 5 είναι η περίπτωση που μας ενδιαφέρει https://www.youtube.com/watch?v=65G2lGdmaPc
... Τρυπησα και τον παγκο για να βαζω bench dogs.
Παράθεση από: songless_bird στις Δεκέμβριος 05, 2016, 12:04:29 πμ... Τρυπησα και τον παγκο για να βαζω bench dogs.έχω κι εγώ bench dogs, αλλά ....κυριολεκτικά [ Invalid Attachment ] Τα δικά σου τι ακριβώς είναι ?
Παράθεση από: songless_bird στις Δεκέμβριος 05, 2016, 12:04:29 πμ... Τρυπησα και τον παγκο για να βαζω bench dogs.Τα δικά σου τι ακριβώς είναι ?