Αποστολέας Θέμα: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια: Ιούνιος 2013  (Αναγνώστηκε 35457 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: Φωτογραφίες και Βίντεο από Εργαστήρια: Ιούνιος 2013
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 15, 2013, 04:35:43 μμ »
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ..........ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ.
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...................Σ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΤΕΝΙΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Ανδρέου Δημ.

• Hero Member
    • Κατασκευες
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 15, 2013, 04:57:23 μμ »
Χρηστο δεν εκανα κατι στο καπακι! Τα νερα ειναι ετσι!
Το καπακι αυτο μου το εστειλε περσι δωρο ο φιλος μου ο Θεοδωροπουλος!
Μπορει στις ακρες να εχει φαρδια νερα αλλα πιστευω οτι θα βγαλει ψυχη!!!

Κωστη η γυναικα μου μου λεει οτι η περιπτωση μου ειναι σαν τον μαθητη που ολο το χρονο δεν διαβαζει
και στο τελος τελευταια ωρα τρεχει να προλαβει τις Πανελληνιες!!

Πιστευω μεχρι τα μεσανυχτα να εχω περασει χορδες!!! ;D

yiannis

• Administrator
  • Hero Member
    • Greek luthiers community
  • Αγαπημένο ξύλο: Καρυδιά...
  • Αριθμός κατασκευών: 15 και αυξάνονται!!!
  • Περιοχή: Πειραιάς
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 15, 2013, 05:19:06 μμ »
Α ρε Δημήτρη, άλλο ένα αστέρι από τα χέρια σου!
Αναμένω το αύριο που θα δώ τόσες ομορφιές...

kedros27(Χρήστος.Μ)

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 15, 2013, 07:01:14 μμ »
ρε Δημήτρη, πω ρε φίλε, πως θα φέρω εγώ αύριο το μπαγλαμά μ αυτά που παρουσιάζεις; πολύ όμορφη η φιγούρα, και γαμώ τιε δουλειές.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 15, 2013, 08:08:59 μμ »
Δημήτρη μια χαρά το βλέπω. Από το τηλέφωνο παραλίγο να με τρελάνεις. Θα γράψεις αύριο !!!!!
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Dimitris Kriti

• Sr. Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Μαυρη μουρια εκατο και βαλε χρονων!!!
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 17, 2013, 09:18:48 μμ »
Η λυρα τελιωσε. Οι συμπαθητικες μου εβγαλαν το λαδι να τις αρματωσω αλλα... χαλαλι!
Δεν περιμενα ΠΟΤΕ αυτο το αποτελεσμα! Ακουγωνται πολυ καλα και οταν το οργανο παιζει, ψαχνεις να δεις που ειναι το καλωδιο! Εχει πολυ εντονο το εφε του βαθους. Νομιζεις οτι ο ηχος βγαινει απο σπηλια! Δυστυχως σε βιντεο που τραβηξα με το τηλεφωνο δεν ακουγεται το αποτελεσμα των συμπαθητικων. Ενας φιλος που τη δοκιμασε, δεν μπορουσα να του την παρω απο τα χερια να φυγω!

theodoropoulos

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Padauk
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 17, 2013, 09:22:37 μμ »
Ο καβαλαρης τι ξυλο ειναι????

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 17, 2013, 09:35:54 μμ »
Δημητρη πολυ ομορφο το αποτελεσμα! να βρεις ομως τροπο να ανεβασεις ενα βιντεο, με ενδιαφερει πολυ. και κατι ακομα, τις συμπαθητικες σε τι τονο τις κουρδισες?

Dimitris Kriti

• Sr. Member
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 17, 2013, 10:46:59 μμ »

Ο καβαλαρης ειναι απο ενα κοκκινοπο κατρανι που εχω με μεγαλο ιδικο βαρος και ψιλα και εντελως ισια νερα. Δοκιμασα διαφορα ξυλα, αλλα με το μαλακο κατρανι εβγαλε το καλητερο ηχοχρωμα και ετσι το αφησα.

Δημητρη πολυ ομορφο το αποτελεσμα! να βρεις ομως τροπο να ανεβασεις ενα βιντεο, με ενδιαφερει πολυ. και κατι ακομα, τις συμπαθητικες σε τι τονο τις κουρδισες?

Δεν τις εχω κουρδισει ακομα σωστα γιατι θελουν ενα μεροκαματο και δεν προλαβα οποτε περιμενω ακομα καλητερο αποτελεσμα. Τις εχω φερει στο περιπου με βαση την καθε κυρια χορδη. Η καθε τετραδα θα κουρδιστει στα "πατηματα" της καθε χορδης. Αυτες τις οδηγιες μου εδωσε ο Ross Daly και μου ειπε επισης οτι συμφωνα με αυτο το σκεπτικο καλητερα θα ηταν 15 συμπαρητικες. Στην επομενη...

xrhstos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ελια
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 17, 2013, 11:16:25 μμ »
μπραβο φιλε ! πανεμορφη και περιμενουμε να την ακουσουμε!

ο Ross Daly  εχει πει και για 18 συμπαθητικες  οτι ειναι καλυτερα δες εδω στο 2.35
ο Ross Daly για τα όργανα του Στέλιου Πετράκη
Ο χρόνος ποτέ δεν συγχωρεί!
Ούτε μπορεί να γυρίσει πίσω

Dimitris Kriti

• Sr. Member
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 18, 2013, 09:19:33 πμ »
μπραβο φιλε ! πανεμορφη και περιμενουμε να την ακουσουμε!

ο Ross Daly  εχει πει και για 18 συμπαθητικες  οτι ειναι καλυτερα δες εδω στο 2.35

Απο τοτε ο Ross με τον Πετρακη τις εχουν εξελιξει κιαλλο. Το ποιο μεγαλο μοντελο εχει 28 συμπαθητικες!
Ανεβασα το βιντεο απο το κινητο αλλα δεν ακουγεται τιποτα. Επισης ο αντιλαλος του χωρου κανει το οργανο να ακουγεται εντελως διαφορετικο απ' οτι ειναι στην πραγματικοτητα. Θα προσπαθησω με καμερα μηπως εχει καλητερο μικροφωνο και ακουστει καλητερα.
Παντως, ενα θα σας πω... σηκωνομαι το βραδυ για κατουριμα και την πιανω και την γρατζουναω!!!! (τη λυρα) ;D ;D ;D

Λυρα με 12 συμπαθητικες.

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 18, 2013, 11:43:06 πμ »

Ο καβαλαρης ειναι απο ενα κοκκινοπο κατρανι που εχω με μεγαλο ιδικο βαρος και ψιλα και εντελως ισια νερα. Δοκιμασα διαφορα ξυλα, αλλα με το μαλακο κατρανι εβγαλε το καλητερο ηχοχρωμα και ετσι το αφησα.

Δεν τις εχω κουρδισει ακομα σωστα γιατι θελουν ενα μεροκαματο και δεν προλαβα οποτε περιμενω ακομα καλητερο αποτελεσμα. Τις εχω φερει στο περιπου με βαση την καθε κυρια χορδη. Η καθε τετραδα θα κουρδιστει στα "πατηματα" της καθε χορδης. Αυτες τις οδηγιες μου εδωσε ο Ross Daly και μου ειπε επισης οτι συμφωνα με αυτο το σκεπτικο καλητερα θα ηταν 15 συμπαρητικες. Στην επομενη...

Tαπεινη μου γνωμη ,αλλα εξαλου και θα το δεις παντου,ειναι οτι τα μαλακα ξυλα δεν μεταδιδουν τους παλμους...Και εφοασον ο καβαλαρης ειναι σαν το μικροφωνο της φωνης θα δωσει στο οργανι αλλο χαρακτηρα η οποιοαδηποτε εναλλαγη καβαλαρη...Εχω δει απο παλλισανδρο,Wenge,κελεμπεκι μεχρι οτι θες...με ενα κοινο παρανομαστη...την σκληροτητα...ΚΑποτε ειχε επισκευτει ενα ηλικιωμενο που τα χερια του ειχαν κανει λυρες να φυσανε....μου ειχε πει ενα μυστικο...."ξερεις παιδι μου?θα σου πω ενα μυστικο για τον καβαλαρη ,αλλα μην το πεις παραπερα....ΑΓΚΟΥΤΣΑΚΑ να βαλεις...".
εγω το παραθετω και αν θες το δοκιμαζεις....αγριοαχλαδια εννοει.....αλλα για μενα το φοινικι εκει ειναι μεγα λαθος!

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 18, 2013, 12:25:24 μμ »

Tαπεινη μου γνωμη ,αλλα εξαλου και θα το δεις παντου,ειναι οτι τα μαλακα ξυλα δεν μεταδιδουν τους παλμους...Και εφοασον ο καβαλαρης ειναι σαν το μικροφωνο της φωνης θα δωσει στο οργανι αλλο χαρακτηρα η οποιοαδηποτε εναλλαγη καβαλαρη...Εχω δει απο παλλισανδρο,Wenge,κελεμπεκι μεχρι οτι θες...με ενα κοινο παρανομαστη...την σκληροτητα...ΚΑποτε ειχε επισκευτει ενα ηλικιωμενο που τα χερια του ειχαν κανει λυρες να φυσανε....μου ειχε πει ενα μυστικο...."ξερεις παιδι μου?θα σου πω ενα μυστικο για τον καβαλαρη ,αλλα μην το πεις παραπερα....ΑΓΚΟΥΤΣΑΚΑ να βαλεις...".
εγω το παραθετω και αν θες το δοκιμαζεις....αγριοαχλαδια εννοει.....αλλα για μενα το φοινικι εκει ειναι μεγα λαθος!

ελα ρε μητσαρα τωρα.   τι ειναι αυτα που κανεις με τα μυστηκα....  Μετα απο το πριονιδι που εφαγα τις τελευταιες 20 μερες, ειχα πει δεν θα ξαναπιασω εργαλειο στα χερια μου μεχρι τον αλλο μηνα! Λες να παω διπλα στην αποθηκη που εχω δυο κορμουλακια αγρια αχλαδια απο το Ρουσσο ξυλο (ξερει ο Dimitris) και να αρχισω να παιζω με τους καβαλαρηδες ???

theodoropoulos

• Hero Member
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 18, 2013, 01:58:22 μμ »
Καλα ποσες φορες το χω πει και γω....τι να σου πω???δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν χανεις κατι... :) ;)

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 18, 2013, 07:12:32 μμ »
Μπραβο ρε Δημητρη πανεμορφη!

Tags: