Φίλοι μου,
ως πιο καινούργιος στο χώρο από τους περισσότερους τώρα διάβασα αυτό το θέμα και θα ήθελα να καταθέσω έναν τρόπο για το εύκολο και προπαντός ακριβές κόλλημα με βενζινόκολλα γενικώς.
Το κόλλημα με βενζινόκολλα έχει, όπως προαναφέρθηκε, ένα σοβαρό μειονέκτημα : αν κολλήσει μια άκρη στραβά πολύ δύσκολα ξεκολλάει. Και ειδικώς αν η φιγούρα είναι από καπλαμά, η καταστροφή της είναι πολύ πιθανή.
Ο τρόπος λοιπόν για να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα είναι ο εξής :
Κόβουμε από καπλαμά λεπτές λωρίδες πλάτους 2-3 χιλ., λίγο μεγαλύτερες (2-3 εκ.) από τη φιγούρα που θέλουμε να κολλήσουμε. Υπολογίζουμε μια λωρίδα ανά 1,5-2 εκ.
Αφού απλώσουμε λεπτό στρώμα κόλλας και στις δύο επιφάνειες (καπακιού και φιγούρας) και ακουμπώντας το δάχτυλό μας μετά από περίπου 15-20 λεπτά δεν κολλάει (όπως ήδη προαναφέρθηκε), απλώνουμε στη σειρά τις λωρίδες πάνω στο καπάκι.
Βάζουμε από πάνω τη φιγούρα που δεν μπορεί να κολλήσει με το καπάκι αφού υπάρχουν ανάμεσα οι καπλαμάδες.
Την κεντράρουμε με ακρίβεια και πιέζοντας μια άκρη της αρχίζουμε να κολλάμε αφαιρώντας σταδιακώς όλους τους καπλαμάδες.
Η επιτυχία είναι εγγυημένη 100%.
Ένα άλλο που θέλω να πω είναι ότι επειδή η βενζινόκολλα εξατμίζεται πολύ και σε συνθήκες αυξημένης θερμοκρασίας δημιουργεί αρκετή πίεση μέσα στο δοχείο της, είναι πολύ πιθανό αν την αποθηκεύσουμε ανάποδα να ανοίξει το κουτί και να τα κάνει όλα μ...... καπέλο. Μια φορά την έπαθα και καταλαβαίνετε. Θυμήθηκα κάθε βρισιά της μητρικής μου γλώσσας.
Για το λόγο αυτό αλλά και για να μένει φρέσκια, ο καλύτερος τρόπος είναι να την αποθηκεύουμε κανονικώς (όρθια δηλαδή) αλλά να κλείνουμε γύρω γύρω το καπάκι με χαρτοταινία. Βεβαίως τώρα τελευταία είδα να συσκευάζεται και σε σωληνάρια.
Αυτά.