Αποστολέας Θέμα: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΟΖΕΦ  (Αναγνώστηκε 40779 φορές)

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΟΖΕΦ
« στις: Μαρτίου 21, 2013, 10:55:13 μμ »
ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ . ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ, ΣΥΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΣΜΕΝΟ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
Απ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΟΖΕΦ
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2013, 10:56:45 μμ »
ΕΔΩ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:00:48 μμ »
ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΙΑΦΩΡΑ......................ΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ, ΚΑΠΑΚΙ ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΟΡΔΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΧΟΝΤΡΟ...ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ. ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ.........ΚΑΜΑΡΙΑ 2, ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΟ, ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:02:30 μμ »
ΣΚΑΦΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΙΡΙΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ..ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΞΥΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:14:53 μμ »
ΧΑΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕ ΦΤΗΝΟ ΧΑΡΤΙ ΜΠΛΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΩΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ( ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ)
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.......ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ......
Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ( ΕΚΤΟΣ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΖΟΖΕΦ) Η ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ , ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΟΤΑΝ ΜΑΘΗΤΕΥΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΕΙΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΧΑΡΤΩΜΑ ΣΚΑΦΟΥΣ ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΥΡΩΜΑ ΜΑΝΙΚΟΥ. ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΖΕΤΑ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:17:40 μμ »
ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ................ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 21, 2013, 11:28:27 μμ »
Εχω χασει τον λογαριασμο στο ποσες επισκευες εχεις κανει και ολες καταληγουν καλυτερες απο οτι οταν το οργανο ηταν καινουριο! Σ'αυτη την κατασταση που ειναι εμενα μου φαινεται βουνο.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 22, 2013, 12:05:04 πμ »
ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΙΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΖΗΡΑ?

immortalx

• Hero Member
    • Facebook profile
  • Αγαπημένο ξύλο: οτιδηποτε εκτος απο αυτο που βγηκε απ'τον παραδεισο XD
  • Αριθμός κατασκευών: 6
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 22, 2013, 12:58:56 πμ »
Μην αδικεις τον εαυτο σου, το ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι η επισκευη ειναι πολυ πιο δυσκολη απ'τη κατασκευη!
Για το ξεκολλημα στο καπακι ποιον τροπο χρησιμοποιεις?

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 22, 2013, 08:09:31 πμ »
ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΦΙΣΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ  ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

• Jr. Member
  • **
  • Αριθμός κατασκευών: 4
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 22, 2013, 01:07:49 μμ »
Απο την κάτω μεριά - αν διακρίνω καλά- το καπάκι,στον μπροστινό τάκο και προς την τρύπα,εχει κάποιο επιφανειακό ξήλωμα σαν απολέπισμα περίπου. Αυτό σου δίνει την εντύπωση  κακής χρήσης ή στην γέννεσή του εχει δουλέψει κοπιδάκι ή σκαρπέλο; Απο τον κατασκευαστή εννοώ.

BOULIS13

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: kung-fu - street fight - ελληνορωμαϊκη
  • Αριθμός κατασκευών: 7*1/2
« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 22, 2013, 02:57:50 μμ »
Εγώ πιστεύω ότι πρόκειται για προφανή προβοκάτσια...... κάποιος ανταγωνιστής του μάστορα τα έβγαλε στη γύρα .....για δυσφήμιση.......αν είσαι στην κορυφή κάνεις πολλούς εχθρούς......ξέρω εγώ τι λέω. ;D ;D ;D
τόσο χάλια...και να θέλεις δε γίνεται....
(αν εξαιρεθούν οι βλάβες λόγω παλαιότητας-χρήσης και θεωρήσεις (πιθανολογώντας πάντα) ότι τα υπόλοιπα είναι απ΄την αρχική κατασκευή)

Υ.Γ.  ...δεύτερη εκδοχή......μήπως ο μάστορας το έτσουζε λίγο παραπάνω ????.....

κύριε ταξιτζή....ν΄αφήσω δυό πίτσες κ΄εφτά μπύρες στο πίσω κάθισμα;..   :-[ :-[ :-[

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 22, 2013, 03:17:28 μμ »
Αν δεν ηταν το φορουμ κατι τετοιο θα εφτιαχνα αν το τολμουσα

Μηπως καποιος φουκαρας το τολμησε παλαιοτερα και εκανε την πλακα του με το ταμπελακι;

Κωστα τι θα κανεις με το καπακι; Θα βαλεις το ιδιο αφου το περιποιηθεις- λεπτυνεις; Δε ξερω αν γινεται φυσικα.
Αν οχι σωζεται η φιγουρα; Κριμα να παει χαμενη...
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 22, 2013, 04:27:50 μμ »
ΑΠΑΝΤΩ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΑΝΤΩΝΙΕ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΞΕΚΟΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΦΙΛΕ ΜΠΟΥΛΗ.....ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΖΟΖΕΦ.ΑΝ ΠΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ.ΚΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΠΙΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ.
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΑΛΑ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ.........ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

αποστολης τ

• Hero Member
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 22, 2013, 04:30:26 μμ »
κωστα αν το οργανο το εφτιαξε καποιος βοηθος του παπου και εβλεπε ο γερος αυτα τα καραγκιοζιλικια θα του το εβαζε στον κ........     εγω πιστευω οτι το οργανο το εφτιαξε ο γερος και εκατσε το καπακι και καποιος αλλος προσπαθησε να το σωσει με αυτον τον τροπο.στο σκαφος εχει φωλια για τριτο καμαρι?
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 22, 2013, 04:41:09 μμ από αποστολης τ »

Tags: