Τώρα τα κακά νέα.......
(Μια σειρά απο ατυχή περιστατικά ...........)
Μακακία 1η :
Κοπή πλαϊνών ταστιέρας στις 2.30 το βράδυ......αυπνίες.......η κοπή σχεδιάστηκε να γίνει «εξω» απο τη γραμμή ........ και έγινε «πάνω» στη γραμμή........αποτέλεσμα > >> 1.5 χιλιοστό ταστιέρας λειψό εκατέρωθεν.......
Δεν φταίω εγώ ..... αυτή η κωλογραμμή φαινόταν μιά «εξω» και μιά «μέσα»......ήταν και πυκνό το σκοτάδι........
Αναγκαστικά πρόσθεση άσπρου πλαστικού binding στην ταστιέρα........αν και δεν είχα καμμιά πρόθεση.......δεν μου αρέσουν τα binding στο μανίκι.........και μπόλικη έξτρα δουλειά που δεν την ήθελα καθόλου.....
Δίδαγμα :
.....δεν πριονίζουμε ποτέ όταν κοιμόμαστε....
Μακακία 2η :
Ρουτάρισμα καναλιού βέργας.......επίσης μαύρα μεσάνυχτα.......δεν έκανα ένα νοητικό test run πριν αρχίσω.......όπως προχώραγε το ρουτάρισμα , το ένα μου χέρι βρέθηκε σε άβολη θέση........πήγα να το αλλάξω θέση «εν κινήσει» ....... και το ρούτερ πήγε «όπου ήθελε».......ήταν και πυκνό το σκοτάδι.....
Δεν φταίω εγώ .....η στροφορμή του ρούτερ φταίει...... και η διεύθυνση των δυνάμεων coriolis στο βόρειο ημισφαίριο ….

Λέω να βάλω τη βέργα στη θέση της τυλιγμένη σε σελλοφάν «κουζίνας» ....... η εποξική δεν κολλάει πάνω της νομίζω (

) .....και στοκκάρισμα με εποξική και σκόνη απο το τρίψιμο του σώματος ...... (ίδια οξιά με το μανίκι)....
ότι σωθεί........
Δίδαγμα:
...... ή ικανότητα λογικής σκέψης μειώνεται κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ρούτερ...
Μακακία 3Η :
Το πίσω μέρος έπρεπε να γίνει έτσι >>

>> και να «κλείνει» ομαλά προς το μανίκι..
..την άλλη φορά ίσως .......
είπαμε ......την πρώτη την πουλάς......την δεύτερη τη νοικιάζεις.....την Τρίτη την κρατάς ........
........δεν είναι εντελώς άσχημο.......μάλλον απλά ασχημο θα το έλεγα......
Τέρμα για σήμερα.....πρωι-πρωι θα ρθει η πεθερα με τη μαγκούρα.....πρέπει να φυτέψω κάτι ντομάτες,ντοματάκια , κολοκυθάκια ....και τελειωμό δεν έχει .......πρέπει να φάει το άσκερι .....