παιδια ευχαριστω πολυ.....Κυριε χρηστο με παιδεψε πολυ να βρω πατρον που λεμε αλλα τελικα βρηκα και το μεγενθυνα...,σας το στελνω αλλα ελεγξτε τις τελικες διαστασεις καλου κακου...Να πω την αληθεια επειδη εχω ασχοληθει παρα πολυ με αυτο το θεμα της κατασκευης (στη θεωρια μονο) νομιζω οτι πολλοι λιγοι ακομα και στν κρεμονα ασχολουνται με τις Chladni συχνοτητες και τις πιο Αμερικανικες η πιο επιστημονικες μελετες και πανε πιο ...παππου προς παππου.....αυτη ειναι και η προκληση για μενα...και εχω κατα νου πολλα που θελω να ενσωματωσω σε αλλα οργανα,που μ αρεσουν αλλα πρεπει κανεις πρωτα να μαθει τα βασικα....και το βιολι το σπουδαζουν για να το φτιαξουν,....ειναι μαγεια,ειναι επιστημη ειναι ολα...
κυριε χρηστο δεν ειμαι ο πιο καταλληλος για τα σκαρπελα αλλα αυτα που με βολεψαν ειναι απο την σειρα 7 σχεδον ολα 4,610,14...δεν ξερω νομιζω οτι ισως ηθελε και πιο ευθεια απο την σειρα 5 καμμια φορα....παντως ςνα να προσεξετε....δεν μπαινει πουθενα ποτε γυαλοχαρτο και εχω διαμορφωσει ξυστρακια μικρα μικρα για να χωρανε παντου,,,,οι ιταλοι δεν βαζουν γυαλοχαρτο...οχι σαν ολους τους ελληναρες στις λυρες που με το που βαζουν γυαλοχαρτο γινεται μια αηδια......