παραξενα τα ακουω αυτα...........εγω βλεπω ενα κανονικο καπακι με την κοληση του στο κεντρο, και φαρδυα νερα στις ακρες.Τοσα χρονια που ασχολουμε πρωτη φορα ακουω για laminated καπακι
Κώστα, μέχρι τώρα δεν έχω δει μπουζούκι με καπάκι από κόντρα πλακέ 3-4 χιλ. έχω δει όμως δυο κιθάρες. Πλαϊνά, καπάκια και πλάτες ήταν από αυτό το υλικό. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι φαίνεται να είναι κανονικό καπάκι.
Τώρα Δημήτρη για το σπασμένο σκάφος αφού όπως λες δεν έχουν φύγει κομμάτια, εγώ θα σου πρότεινα να το κολλήσεις με ψαρόκολλα πιέζοντας τα σπασμένα κομμάτια από την μέσα πλευρά ώστε να έρθουν ξανά πρόσωπο. Η μέθοδος που προτείνει ο Αποστόλης νομίζω είναι περισσότερο κατάλληλη για πραγματική τρύπα όπου λείπουν τα σπασμένα κομμάτια.
Για να πετύχεις αυτό που προτείνω (
αν δεν ξεκολλήσεις τελικώς το καπάκι), θα φτιάξεις ένα ξυλάκι στο κατάλληλο μήκος ώστε να πιέζει το σκάφος και να στηρίζεται στο καπάκι το δυνατό πιο κάθετα (ξέρω ότι μπορεί να είναι τέτοια η θέση της τρύπας που το "κάθετα" να είναι τουλάχιστον ευφημισμός).
Θα το ντύσεις και από τις δυο άκρες του με γάζα (μπορεί να χρειαστεί να τυλιχτεί και λάστιχο) ώστε να πιέζει πιο ομοιόμορφα, να μη γλυστράει αλλά και να προστατεύει το σκάφος και το καπάκι από κακώσεις. Όπως το βλέπω δε νομίζω ότι χρειάζεται να ασκηθεί μεγάλη πίεση.
Αν ξεκολλήσεις το καπάκι τα πράγματα απλουστεύονται πολύ.
Είτε έτσι είτε αλλοιώς μετά από 24 ώρες το σκάφος σου θα είναι
σχεδόν καινούργιο. Μπορείς να ενισχύσεις το σημείο της τρύπας με εσωτερική επάλλειψη παχύρευστης ψαρόκολλας και ένα κομμάτι γάζα.
Καλή επιτυχία.
Υ.Γ. Αν μπορείς λύσε μου και μια άλλη απορία. Επειδή όπως βλέπω το σκισμένο καπάκι πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόστηκαν πολύ ισχυρές πιέσεις κατά μήκος του, οι ντούγες του σκάφους, τα παραπέτια και η κολάτζα τι πάχος έχουν;