Ἀγαπητοί μου φίλοι ,
Ἔρχομαι κι ἐγώ μέ τή σειρά μου , ἄν καί πολύ καθυστερημένα ( λόγω τοῦ ὅτι ἀνέλαβα μιά κατασκευή πού μοῦ ξόδεψε τοὐλάχιστον 7 μῆνες ὥστε δέν προχώρησα μιά λαϊκή κιθάρα πού ἔχω ἀρχίσει ) , νά προσθέσω τήν μεγάλη μου ἐπιθυμία νά παραμείνη ἀνοιχτή αὐτή ἡ ίστοσελίδα , πού τόσα ἔχει προσφέρει σ' ὅλους μας !!! Γνωριμία καί ἐπαφή μ' ἄλλους ἀνθρώπους πάνω ἀπ' ὅλα , πού χωρίς αὐτά , δέν διατηρεῖται ἡ κοινωνικότητα τῶν ἀνθρώπων , καί μάλιστα μέ ἀνθρώπους πού " ταιριάζουν τά χνῶτα μας " !!!! Θυμηθεῖτε πόση χαρά καί ἱκανοποίηση αἰσθάνθηκε ὁ καθένας μας , τή στιγμή πού γνώρισε κάποιον ἄλλο πού ἀσχολεῖται μέ τό ἴδιο ἐργόχειρο μ' αὐτόν , ἔχει τίς ἴδιες εὐαισθησίες , τήν ἴδια χαρά γιά μάθηση !!! Ἀλλά καί πόσες γνώσεις διαμοιράστηκαν ἁπλόχερα μεταξύ τῶν μελῶν , ἀπό τούς πιό γνῶστες στούς πιό καινούριους , χωρίς τήν παραμικρή ὑστεροβουλία ἤ ἐπιθυμία γιά δημιουργία ὑποχρεώσεως , πράγματα τόσο συνηθισμένα στήν ἐποχή μας !!! Καί πόση ἧταν ἡ χαρά ὅλων μας ὅταν , ἔστω καί ἀραιά , συναντιόμασταν στίς μαζώξεις ἤ στίς ἐκθέσεις !!!
Προσωπικά γιά μένα , τό ἐξομολογοῦμαι , αὐτή ἡ ἰστοσελίδα ὑπῆρξε σταθμός στή ζωή μου , ἦταν ἡ ἐκπλήρωση τοῦ ἀνεκπλήρωτου ὀνείρου μου νά γίνω ὀργανοποιός !!! Γι' αὐτό εἶμαι εὐγνώμων σ' ὅλα τά μέλη πού , καθένας , μέ τόν τρόπο του μέ βοήθησε !!!
Αὐτή ἡ ἰστοσελίδα εἶναι ἀνάγκη νά παραμείνη σέ λειτουργία , διότι εἶναι κάτι τό ζωντανό σ' ἕνα κόσμο πού μυρίζει σαπίλα καί θάνατο......σάμπως τί ἀκοῦμε κάθε μέρα ; Τό ὅτι ἔχει κάνει μιά " κοιλιά "τό πρᾶγμα , δέν χωρεῖ ἀμφιβολία , ἀλλά ὅλα τά πράγματα ἔτσι εἶναι στή ζωή μας : ἔχουν τήν γέννηση , τήν ἀκμή καί τήν παρακμή τους . Πολλούς ἀπ' τούς λόγους τούς ἐξακρίβωσαν καί ἀνέλυσαν ὅσοι ἔγραψαν προηγουμένως . Στό χέρι μας ὅμως εἶναι νά δώσουμε πάλι ζωή σ' αὐτό πού ὅλοι ἀγαπήσαμε καί μοιραστήκαμε , ἀφιερώσαμε χρόνο καί ψυχή !!! Καί αὐτό εἶναι μιά συζήτηση πού , νομίζω , πρέπει νά προκληθῆ ἀπό τούς διαχειριστές καί νά συμμετάσχουν ὅλα τά μέλη , ὅπως γράφει ὁ Δημήτρης , τό πῶς θά ξαναζωντανέψη ἡ ἰστοσελίδα . Ἡ ἔκθεση εἶναι ἕνα μεγάλο , ἴσως τό μεγαλύτερο κίνητρο , γιά νά καθίση κάποιος νά κατασκευάση κάτι . Γιατί , κακά τά ψέματα , ὅλοι ἐμεῖς πού τό παίζουμε καί καλά " καλλιτέχνες " , ἔ , τό θέλουμε τό "μπράβο "μας !!!
Ὅσον ἀφορᾶ τά σεμινάρια , πιστεύω πώς εἶναι ἀπαραίτητο νά γίνονται , διότι , ἐκτός ἀπό συμπυκνωμένες καί ὁλοκληρωμένες γνώσεις πού θά προσφέρουν σ' αὐτούς πού ἐνδιαφέρονται νά τίς ἀποκτήσουν , θ' ἀποτελέσουν καί ἕνα ἐπι πλέον κίνητρο για τήν συμμετοχή μελῶν πού ἀτόνησαν καί τήν ἐγγραφή νέων , χώρια ἀπ' τήν προσωπική ἐπαφή . Καί δέν εἶναι ἀνάγκη αὐτά νά γίνονται ἀπό " καταξιωμένους " κατασκευαστές , καί μέσα στήν ἰστοσελίδα ὑπάρχουν μέλη μέ ἄριστες καί ὁλοκληρωμένς γνώσεις , πού κάλλιστα θά μποροῦσαν νά διδάξουν σέ κάποιο τέτοιο σεμινάριο , ἔστω καί μιά φορά τό χρόνο .
Ἔτσι λοιπόν , ψηφίσω κι ἐγώ τήν διενέργεια τῆς ἐκθέσεως , καί παρακαλῶ τούς διοργανωτές , ἄν μπορῶ σέ κάτι νά βοηθήσω , νά μοῦ τό ἀναθέσουν , θά τό κάνω μέ μεγάλη χαρά !!!