Ἀγαπητοί φίλοι Στέλιο , Νίκο καί Δημήτρη , καλημέρα καί εὐχαριστῶ πολύ γιά τά καλά σας λόγια !!!
Στέλιο , τήν κιθάρα πρίν τό βερνίκι , τήν ἔτριψα μέ γυαλόχαρτο μέχρι 3000 , καί μετά τό τελευταῖο χέρι τοῦ βερνικιοῦ τήν ἔτριψα μέ γυαλόχαρτο ( ντουκόχαρτο ) 5000 , πού δέν πῆρε καθόλου ἀπ' τή γυαλάδα της , μόνο ἔστρωσε τό βερνίκι ἀφαιρῶντας ἕνα πολύ ἐλαφρύ μπιμπίκι πού εἶχε ( φυσιολογικά νομίζω ) δημιουργηθῆ . Μετά ἀπ' τό τελευταῖο αὐτό τρίψιμο , ἡ ἀφή της ἔγινε σάν βελοῦδο , φχαρστιόσουν νά τήν χαϊδεύ-ης ἕνα πρᾶμα !!!!!
Δέν ξέρω ἄν ἡ γυαλάδα τῆς γομαλάκας εἶναι τόση πολλή , ὥστε ἡ γυαλάδα τοῦ Βίσωνα δέν ἔδειξε κάτι παραπάνω . Ἐπίσης δέν τήν ἄφησα τήν ἀλοιφή πολλή ὥρα νά στεγνώση , ἀπό ἀνυπομονησία , κανα μισάωρο μόνο , ἐνῶ σέ κάποιο βιντεάκι ἄκουσα ὅτι τήν ἀφήνουν 2 - 4 ὥρες νά στεγνώση . Μήπως φταίει αὐτό ; Γι' αὐτό , πρίν φθάσουμε στήν λύση πού προτείνης , γράψε μου ἄν ἔκανα κάτι λάθος νά τό διορθώσω .
Ἐπειδή ὅμως ὑποψιάζομαι ὅτι δέν μπορεῖς νά βρῆς τό συγκεκριμένο προϊόν σέ ἄχρωμο ( Neutral ) , σέ πληροφορῶ ὅτι τό βρῆκα στό κατάστμα Ergomarket , τηλ. 700 7000 121 , 6942 465 093 , Ἀθήνα . Εἶχε μόνο 2 τελευταῖα κι ἐγώ πῆρα τό ἕνα . ὑπάρχει ἔλλειψη , κι ἄλλα μαγαζιά δέν τό εἶχαν .
Πραγματικά Δημήτρη , τό θαυμάζουμε τῆς Ἄρτας τό γεφύρι , τό αἷμα νερό δέν γίνεται , ἔτσι ;
Πότε θά τήν ἀκούσουμε ἀπό κοντά ὅμως ; Αὐτό τό κοντά περιμένω κι ἐγώ......καί περιμένω........καί περιμένω.......