Αποστολέας Θέμα: Ριζα  (Αναγνώστηκε 2002 φορές)

saved

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 3
Ριζα
« στις: Ιανουαρίου 02, 2023, 10:55:54 μμ »
Παιδια,καλη χρονια με υγεια.
Ψαχνω για καπακι για ηλ.μπασο να ειναι ετσι λιγο εξτριμ κατι σαν ριζα κτλ ξερετε που μπορω να βρω?
ευχαριστω

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
Απ: Ριζα
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 03, 2023, 07:17:30 μμ »
Καλησπερα και καλη χρονια.
Ριζα καπλαμα εχω βρει μονο σε 6/10.
Αν σου κανει το παχος αυτο κοιτα σε Καλιγα και Παντελακο που κατα καιρους εχω δει.

Εδω ο Ζαρκαδας ειχε κανει μια πολυ ομορφη δουλεια.
http://www.luthier.gr/index.php?topic=4128.0
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

saved

• Sr. Member
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 03, 2023, 10:45:57 μμ »
Το θυμαμαι το πιστολι που ειχε κανει ο ζαρκ.
εγω θελω να κανω κατι σαν και αυτο

Γρηγόρης Μαυρακης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ινδικος παλισανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Καμμια
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 03, 2023, 11:21:41 μμ »
είναι σίγουρα ρίζα αυτό?

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 03, 2023, 11:40:19 μμ »
Συμφωνω με τον Γρηγορη. Δεν νομιζω πως ειναι ριζα αυτο. Αυτο ειναι σαν καρυδια μουαρε.
Ο Παντελακος εχει κατα καιρους διαφορους καπλαμαδες μουαρε σε μεγαλα παχη 2-2.5 χιλιοστα. Σιγουρα σε αυτα τα παχη ειναι καλυτερα για επεξεργασια απο οτι ο 6/10 καπλαμας. Εγω εχβ παρει και κελεμπεκι και  αμαζακουε μουαρε. Πηγαινε μια βολτα να δεις τι εχει.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2023, 07:10:34 μμ από sakkalis »
Δημήτρης Σ.

saved

• Sr. Member
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 04, 2023, 01:06:40 μμ »
Συμφωνω με τον Γρηγορη. Δεν νομιζω πως ειναι ριζα αυτο. Αυτο ειναι σαν καρυδια μουαρε.
Ο Παντελακος εχει κατα καιρους διαφορους καπλαμαδες μουαρε σε μεγαλα παχη 2-2.5 χιλιοστα. Σιγουρα σε αυτα τα παχη ειναι καλυτερα για επεξεργασια απο οτι ο 6/10 καπλαμας. Εγω εχβ παρει και κελεμπεκι και  αμαζακουε μουαρε. Πηγαινε μια βολτα να δεις τι εχει.

Αυτο δεν ειναι ριζα,απλα θελω να κανω αυτο το look με 3 ξυλα που θα ειναι φαγομενα γυρο γυρο και θα φαινοντε.Δηλαδη,καπλαμας δεν με εξυπηρετει

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2023, 07:12:17 μμ από sakkalis »
Δημήτρης Σ.

Γρηγόρης Μαυρακης

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Ινδικος παλισανδρος
  • Αριθμός κατασκευών: Καμμια
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 04, 2023, 10:29:47 μμ »
το συγκεκριμένο πρέπει να είναι μαονι, βεγκε και καρύδια μουαρε..αν ξέρεις ποιος το έφτιαξε μπορείς να τον τιμήσεις τα ύψη του κάθε ξύλου..

Tags: