Πριν μερικα χρονια ειχα φτιαξει ενα jazz bass για φιλο μου που με παρακαλεσε να το κανει δωρο του κουμπαρου του.Μιλαμε ο κουμπαρος τρομερος λατρης της funk και soul μουσικης, αλλα απο παιξιμο τιποτα. Ουτε ποια ειναι η ταστιερα δεν γνωριζε.Το μπασο φτιαχτηκε αφου ζαλισα ton filo kai synforoymith ΝASOS στο τηλεφωνο για το πως και το γιατι, για να δανειστω εργαλεια, συμβουλες η και tips.Ο κουμπαρος ενθουσιαστηκε, αγορασε θηκη,ενισχυτες κλπ και πηγε σε δασκαλο.
Εδω και καιρο μου στελνει μηνυματα με παιχτες μπασου, με μπασα παραξενα, και γενικα εκεινο το δωρο του αλλαξε σταση ζωης.Ολο και μου ελεγε απ εξω απ εξω οτι..............θα ηθελα να μου φτιαξεις κι ενα ακομη ετσι να εχουμε να ασχολουμαστε.Ενα μωβ θελω ρε να μοιαζει με ενα του Prince.
Aφου με παιδευει κανα 3μηνο με φωτο του στυλ....κατεληξα αυτο θα φτιαξουμε, και την επομενη μερα εγραφε .....ακυρο ρε , αυτο θελω και τσουπ φωτογραφια, καταληξαμε να φτιαξουμε ενα ιδιο με αυτο της φωτο.Προκειτε για μια Ιταλικη εταιρια η οποια εχει αντιγραψει το γνωστο μοντελο της Fender αλλα για ευνοητους λογους εχει διαφορες σε σωμα ,headstock και αλλα.