υποκλίνομαι στη σοφία των παλαιότερων, μπουμπίγκα λοιπόν
αλλά τα σχέδια είναι για να αλλάζουν...
κι αφού αποφάσισα να δοκιμάσω sitka spruce που βρήκα στον dimizparts (δεν έχω ξαναβάλει), έβαλα στη ροζέτα ελιά που είχα, μετά είπα να βάλω και μια ένθετη πεναριά με ελιά και παλίσανδρο που ταιριάζει με το sitka, αλλά πλέον το σύνολο δεν ταιριάζει χρωματικά με την μπουμπίγκα ...
βρήκα κάπου στη ντουλάπα αυτό το κομμάτι που δεν θυμάμαι από που το έχω (νομίζω ο Πασχάλης μου το είχε δώσει) που σαν μέγεθος και φιγούρα είναι ταμάμ για ταστιέρα
αλλά δεν μου εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη για αντοχή στη φθορά των χορδών (η αντοχή στις τάσεις δεν με πολυνοιάζει, τα ξύλα του μπράτσου είναι καλά και θα μπει και βέργα).
Είναι πολύ ελαφρύ, το σόκορο φαίνεται πολύ ψαθυρό και η επιφάνεια χαράζει με το νύχι.
Αυτό που γράφει στην χαρτοταινία (lyriodendron tulipifera) είναι κάτι που είχα δει παλιά στο ιντερνετ αλλά τώρα που το ξανάψαξα μάλλον δεν έχει καμία σχέση. Δεν θα το βάλω για ταστιέρα, αλλά μήπως κανείς το αναγνωρίζει ?
έβγαλα δυο φωτο με διαφορετικό φωτισμό για να φανεί πώς "γυαλίζει" όταν αλλάζει η οπτική