Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου μίλησα μαζί του για να του πω ότι μου έστειλε άλλο ξύλο. Απλώς του είπα ότι είναι poplar το tulipwood που ανέφερε στο τιμολόγιο και μου είπε ότι έτσι το αναφέρουν οι Γερμανοί και ότι είναι φλαμούρι και ότι έχει γράψει βιβλίο κλπ.Του ανέφερα ότι μιλάω με στοιχεία από την ιστοσελίδα του και ότι εγώ στο ηλεκτρονικό μήνυμα παράγγειλα basswood linden και έκλεισα το τηλέφωνο. Θεώρησα το θέμα λήξαν, αφού είχα κόψει το μαδέρι. Το Σάββατο με πήρε τηλέφωνο αυτός και με ρώτησε, αν είμαι εγω που αμφισβήτησα τις γνώσεις του στα ξύλα. Του είπα ότι γραπτώς του ζήτησα basswood linden και αυτός μου έστειλε tulipwood. Προσπάθησε να μου πει ότι αυτό χρησιμοποιούν όλοι κλπ. Έγινα έξω φρενών και του είπα ότι εγώ παράγγειλα γραπτώς. Αυτός ανέφερε ότι έχει κάποια κομμάτια basswood και να μου τα στείλει δωρεάν, δε δέχτηκα.Τότε ο ίδιος (για το αφεντικό μιλάμε πάντα), πρότεινε να του τα στείλω και να μου δώσει τα χρήματα. Του ανέφερα ότι τα τεμάχισα στα τρία και έκοψα 10 πόντους.Επειδή είχα γίνει έξω φρενών είπε ότι δεν έχει πρόβλημα. Την Τρίτη επικοινώνησα για ένα γαμώτο μαζί του για να του πω να αφαιρέσει το ξύλο που έκοψα. Δεν ξαναεπικοινώνησα και ούτε έχω πρόθεση να το κάνω. Ξέρω ότι το έχω τεμαχίσει και δεν είναι εύκολο να το επιστρέψω αλλά θυμώνω με την εκδοχή: αυτό χρησιμοποιούν όλοι κλπ.Παράγγειλα γραπτώς, τονίζω γραπτώς basswood linden και μου έστειλε tulipwood, ας άνοιγα τα μάτια μου όταν το παρέλαβα αν και πρώτη φορά έβλεπα τέτοιο ξύλο, αλλά θυμώνω με το: ξέρεις αυτό χρησιμοποιούν όλοι κλπ. Ε όχι ρε παιδιά και έτσι...Μέχρι να μου το στείλει είχαμε μιλήσει πάνω από 10 φορές στο τηλέφωνο: -Καλημέρα τηλεφωνώ για το basswood,πότε θα το έχω; Πάνω από δέκα φορές , μιλάμε από 17 Αυγούστου , το έστειλε 11 Σεπτεμβρίου...