με αφορμή και το παραπάνω post του Δημήτρη (είδα τα kerfing)
το ΣΚ έβαλα σε λειτουργία την πριονοκορδελίτσα που είχε πρόσφατα το lidl - όχι και πολύ σοφή απόφαση αγοράς ενώ ήδη φαινόταν στον οριζοντα η αναστολή πληρωμών, αλλά το σαράκι δεν σ' αφήνει...
Βασικός στόχος ήταν να φτιάξω αυτήν την μικροδιάταξη για τα kerfing που είχα δει μια φορά στο ιντερνετ (δεν κράτησα link αλλά είναι πολύ απλό) - μιας και η πηγή στέρεψε (Κίνα) και η εγχώρια αγορά είναι συγκριτικά πολύ ακριβή (4,00 - 6,50 € / τμχ., δηλαδή μ.ο. ~ 20,00 για μια κιθάρα, σε πέντε κιθάρες την βγάζεις την κορδέλα, αν υπολογίσεις και τα καμάρια σε 3-4, τα λέω να παρηγοριέμαι

)...
για την ακρίβεια, ήμουν έτοιμος να κάνω μια κατασκευή παρόμοια με του Δημήτρη εδώ
http://www.luthier.gr/index.php?topic=3954.0 αλλά πολύ πιο απλή (απλώς να κάνω σταθερή τη σέγα), με αυτήν την έννοια η κορδέλα ήρθε την κατάλληλη στιγμή.
Ούτως ή άλλως για μικροδουλειές την πήρα, και τα πηγαίνει μια χαρά απ' ό,τι φαίνεται : στην φωτό τα πρώτα ...προϊόντα : καμάρια, καράολο (σφεντάμι 7 εκ. ύψος, μια χαρά και άνετα το έκοψε) και τα kerfing, τα μακριά είναι τα δικά μου (καρυδιά) και το κοντό κόκκινο είναι ό,τι μου έμεινε από τα Κινέζικα (μαόνια, πολύ καλά)