Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Η όλη διακόσμηση και στήσιμο είναι παρμένη από τα λαουτα μιας και κατά την άποψή μου η μπουζοκομανα μπορεί να θεωρηθεί ένα λαούτομπουζούκο κατά την άποψή μου.
Προχωράμε σιγά σιγά.
Κολληθηκαν και μορφοποιηθηκαν καμάρια και διπλό καπάκι. Μπήκε και μια ενισχυση από λεπτό φύλο κελεμπεκι στα πρίμα γιατί με το τριψιμο εμφανίστηκε μικρό ροζακι και δείχνει σαν να πάει να σχιστει. Αν το είχα ανακαλύψει από την αρχή δεν θα έβαζα αυτό το καπάκι μιας και μιλάμε για μεγάλο σκαφος με εφτά χορδές και μεγάλο κλίμακα. Θα καθάριζα το καπάκι και θα έβγαζα μπουζούκι με μικρό σκάφος. Μιας και είχα κάνει όλη τη δουλειά λυπήθηκα να το αφήσω και έτσι το προχωράω. Τελευταία δουλειά πριν ανεβω από το εργαστήριο ήταν να βάλω για τον φόβο των Ιουδαίων ίδια ενίσχυση και στα μπάσα συμμετρία μιας παρόλο που δεν φαίνεται μπορεί να βγει μελλοντικά. Δεν έβγαλα άλλη φωτογραφία.
Για τα καμάρια χρησιμοποίησα καινούργια για μένα πρακτική. Δεν ξέρω κατά πόσο φαίνεται στη φωτογραφία αλλά για πρώτη φορά έκανα το κάθε καμάρι να μην ειναι ισουψες σε ολο του το μήκος. Το καπάκι βγήκε στην επεξεργασία πιο μαλακό από ότι περίμενα και προσπάθησα να το δέσω καλα. Πιστεύω πως τα κατάφερα.
Για τη ροζετα έβαλα επιπλέον εκεί που δενουν τα δύο κλαδιά μια βούλα από φίλντισι. Δεν ξέρω αν πολυφαίνεται αλλά εμένα μου αρέσει αυτή η λεπτομέρεια.
Τέλος οι εργασίες μέχρι το Πάσχα. Από Δευτέρα στο εργαστήριο ξανά.

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk