Να χαιρετήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα μέλη της κοινότητας. Με κάποιους από εσάς έχουμε γνωριστεί είτε στις εκθέσεις, όταν γίνονταν στο Μοσχάτο, είτε στις σύντομες συναντήσεις μας στο Vox, που ως εισηγητής είχα την τιμή να αναφερθώ (δυστυχώς πολύ επιγραμματικά) σε ζητήματα της κοινής μας αγάπης, της οργανοποιίας.
Στη φετινή χρονιά στην Ικαρία, σε ένα μάθημα διάρκειας 6 - 7 ωρών την ημέρα (μοιρασμένες πρωί και απόγευμα) φιλοδοξώ να μιλήσουμε και να δείξω εξειδικευμένες τεχνικές και να αναπτύξουμε ζητήματα όπως η σύνθεση βερνικιών λαδιού αλκοόλης, ο χημικός ή ο φυσικός εμποτισμός, συχνοτικές συμπεριφορές του ηχείου και τρόποι προσέγγισης τους επιθυμητού ήχου.
Εκτός των όσων αναφέρονται στο σχετικό πρόγραμμα θα υπάρξει ευχαίρεια συζήτησης ευρύτερων προβληματισμών που ενδεχομένως θα φανούν χρήσιμοι για να λύσουμε πρακτικά ζητήματα και τυχόν απόριες σχετικά με το αντικείμενο της οργανοποιίας.
Εαν υπάρχουν απορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου που πρόκεται να αναπτυχθούν ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 210 4223056 καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 και Σάβ. από 11:30 έως τις 15:00.
Θα χαρώ να συναντηθούμε σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον της Ικαρίας