Αποστολέας Θέμα: Μουσικές Αυλές 2019 - Τμήμα οργανοποιίας  (Αναγνώστηκε 2889 φορές)

damalailama

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 63
  • μην πυροβολείτε τον πιανίστα..υπάρχει και ντράμερ!
  • Αγαπημένο ξύλο: συκαμινιά (ικαριώτικη μαυρομουριά)
  • Αριθμός κατασκευών: κάτι λίγα..
Μουσικές Αυλές 2019 - Τμήμα οργανοποιίας
« στις: Ιούνιος 18, 2019, 10:41:17 πμ »
Για 5η φορά εφέτος στα μουσικά σεμινάρια "Μουσικές Αυλές", στον Αη Γιάννη Ραχών Ικαρίας, φιλοξενείται ο οργανοποιός Χρήστος Σπουρδαλάκης για το διάστημα 9-15 Ιουλίου. Ενδεικτικά αναφέρεται στην ανάρτηση του σχετικού τμήματος:

" Ημέρες Διεξαγωγής: 9-15 Ιουλίου
Ώρες μαθημάτων: πρωί 11π.μ.-14μ.μ. και απόγευμα 18μ.μ.-21μ.μ.

Στα φετινά μαθήματα οργανοποιίας το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος θα συνυπάρξουν. Εκτός των άλλων θα κατασκευαστούν 2 καπάκια τα οποία θα συνδεθούν σε 2 έτοιμα ηχεία και θα αναπτυχθούν εκτενώς οι διάφοροι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψη μας κατά το σχεδιασμό του προσδοκώμενου ηχητικού αποτελέσματος.
(...)
Για την ομαλότερη πραγματοποίηση του φετινού προγράμματος σεμιναρίων οργανοποιίας κρίνεται σκόπιμο οι συμμετέχοντες να διαθέτουν τουλάχιστον κάποιες βασικές γνώσεις/εμπειρία γύρω από το αντικείμενο έτσι ώστε να επιτευχθεί με λειτουργικότερο τρόπο η διεξαγωγή των πιο εξειδικευμένων μαθημάτων."

Περισσότερες πληροφορίες στο σύνδεσμο εδώ: https://www.musicalyards.gr/ergastiria

και εδώ: https://www.musicalyards.gr/organopiia
Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα...εκνευρίζουν εμας που τα ξέρουμε!

Χρήστος Σπουρδαλάκης

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 13
Απ: Μουσικές Αυλές 2019 - Τμήμα οργανοποιίας
« Απάντηση #1 στις: Ιούνιος 18, 2019, 06:16:00 μμ »
Να χαιρετήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα μέλη της κοινότητας. Με κάποιους από εσάς έχουμε γνωριστεί είτε στις εκθέσεις, όταν γίνονταν στο Μοσχάτο, είτε στις σύντομες συναντήσεις μας στο Vox, που ως εισηγητής είχα την τιμή να αναφερθώ (δυστυχώς πολύ επιγραμματικά) σε ζητήματα της κοινής μας αγάπης, της οργανοποιίας.

Στη φετινή χρονιά στην Ικαρία, σε ένα μάθημα διάρκειας 6 - 7 ωρών την ημέρα (μοιρασμένες πρωί και απόγευμα) φιλοδοξώ να μιλήσουμε και να δείξω εξειδικευμένες τεχνικές και να αναπτύξουμε ζητήματα όπως η σύνθεση βερνικιών λαδιού αλκοόλης, ο χημικός ή ο φυσικός εμποτισμός, συχνοτικές συμπεριφορές του ηχείου και τρόποι προσέγγισης τους επιθυμητού ήχου.

Εκτός των όσων αναφέρονται στο σχετικό πρόγραμμα θα υπάρξει ευχαίρεια συζήτησης ευρύτερων προβληματισμών που ενδεχομένως θα φανούν χρήσιμοι για να λύσουμε πρακτικά ζητήματα και τυχόν απόριες σχετικά με το αντικείμενο της οργανοποιίας.

Εαν υπάρχουν απορίες σχετικά με το περιεχόμενο του σεμιναρίου που πρόκεται να αναπτυχθούν ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 210 4223056 καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 και Σάβ. από 11:30 έως τις 15:00.
 
Θα χαρώ να συναντηθούμε σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον της Ικαρίας

   

Tags: