Είχα ξεκινήσει ένα θέμα με την κατασκευή ενός κουτιού γα την χάραξη της ταστιέρας αλλά επειδή είμαι λίγο τεμπέλης αποφάσισα να το παρατήσω και να κάνω ένα μίνι δίσκοπριονο για αυτό τον σκοπό, λοιπόν έχουμε και λέμε, μοτερ από Κίνα με 8 ευρώ δουλεύει από 12-24 volt και 2Α ένα τροφοδοτικό ρυθμιζόμενο από 12- 24 volt με το μειονέκτημα ότι βγάζει 1Α που δεν θυμάμαι από που μου είχε περισσεψει, (ένα παρόμοιο λογικά κάνει ένα 10ρικο) τα δισκάκια που βλέπετε στην φώτο από Κίνα με 3 ευρώ το ένα, πραγματικά δεν έβρισκα πουθενά αλλού τέτοιου τύπου, αυτά έχουν πάχος 0.3 0.4 0.5 0.6 πήρα όλες τις διαστάσεις δοκιμαστικά γιατί Κινέζος είναι αυτός δεν ξέρεις αν λέει αλήθεια. Τελικά ο φίλος έλεγε αλήθεια και τα δισκάκια είναι ακριβώς σε αυτό το πάχος! Κόντρα πλακέ περισσευματα από άλλες κατασκευές, επίσης 2 μηχανισμους για συρτάρια που επίσης μου είχαν περισσεψει από παλαιότερα . Το ύψος της κοπής ρυθμίζεται από την βίδα που φαίνεται στο πάνω μέρος και είναι από 0 έως και 3 χιλ. Σε δοκιμαστικές κοπες που έκανα δουλεύει μια χαρά και αν όλα πάνε καλά μια ταστιέρα θα βγαίνει σε 10 λεπτά τέλεια χαραγμενη χωρίς πολλές σκοτουρες. Μια προσθήκη θα κάνω αργότερα για να δουλέψει και με Template αλλά προς το παρόν παύση εργασιών γιατί μας έπιασαν όταν χιόνια πάλι.