Και εμενα με δυσκολεύει ακόμα αλλά δεν είναι όπως παλιά.... Να σπάω 10 στα 10.
Λοιπόν μουλιασμα κάνα μισάωρο στο νερό τα φιλέτα, και με το σίδερο τις γυνακας μου (αυτά με μποιλερ που ψεκάζουν ατμό,). Το σίδερωνω να ζεσταθεί επάνω σε ,mdf και ταυτόχρονα πατάω και την σκανδάλη να ψεκάσει ατμό,
Μετά από δύο τρία περάσματα από το επίμαχο σημείο αρχίζω να το λυγίζω μια από την μία άκρη μια από την άλλη... Είναι σαν του κυρίου φιλιου ακριβώς αλλά πρέπει να βρεις από ότι κατάλαβα την θερμοκρασία την κατάλληλη του σίδερου. Και την θερμοκρασία που έχει το φιλέτο πριν αρχίσεις να το λυγίζεις ( Ελπίζω να βοήθησα). Είδα σχολαστικά το βίντεο του κ φιλιου (σκάφος με πολλές δουγιες) και προσπάθησα να το κάνω ακριβώς τις ίδιες κινήσεις.