και μιας και μιλαμε για ταστα και πριονια θα πω κατι...................................εγω χαραζω μ ενα πριονι 0,4 και βαζω ταστο 0,5.Ολα καλα μεχρις εδω........οταν ομως πηγα στου Φραγκου να παρω καινουρια λαμα (ιδιος κωδικος με αυτη που ειχα) παρατηρησα οτι λογω καινουριου τσαπραζιου του πριονιου τα ταστα εμπαιναν με μεγαλυτερη ευκολια.Οποτε τι εκανα? Εβαλα ταστα 5,5 κι ολα οκ.Συμπερασμα.........................οταν αγοραζουμε καινουριο πριονι θελει προσοχη
Παράθεση από: georgalasg στις Φεβρουαρίου 13, 2020, 10:10:43 μμΞερω; Θα δειξει.... Αν και το δοκιμασα το δισκακι και στο προηγουμενο ναυάγιο. Τα ταστα ηταν η μονη σωστη δουλεια.... το θεμα ταστα ειναι μειζον........μπορει να ειναι σωστα το δισκακι αλλα να εχει 0,005 αποκληση στην........ ζυγοσταθμιση και να στα κανει ολα πουτανα
Ξερω; Θα δειξει.... Αν και το δοκιμασα το δισκακι και στο προηγουμενο ναυάγιο. Τα ταστα ηταν η μονη σωστη δουλεια....
Ταστο 5,5 έχει ο Μαυρομουστακη στη Θεσσαλονίκη
Και μονο που σ αφηνει να δουλευεις στο σαλονι σου αξιζουν συγχαρητιρια.Ρε εσυ μπορεις και γκομενα να πας στο σπιτι ανετα.Γι αυτο εγω δεν σε φοβαμαι στην κατασκευη.Ορμα και εδω ειμαστε εμεις
Παλιες καλες μερες...Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Ιανουαρίου 08, 2013, 10:46:35 μμΚαι μονο που σ αφηνει να δουλευεις στο σαλονι σου αξιζουν συγχαρητιρια.Ρε εσυ μπορεις και γκομενα να πας στο σπιτι ανετα.Γι αυτο εγω δεν σε φοβαμαι στην κατασκευη.Ορμα και εδω ειμαστε εμειςΠλεον εχουμε αλλαξει σπιτι.... Μπαλκονι με το ζορι βλεπω....