Ροκάνια:
Μπράβο σε όλους σας για τις κατασκευές σας και καλή συνέχεια. Κάποια πράγματα που δουλεύω θα τα ανεβάσω στο πεδίο της παρουσίασης για την έκθεση και όχι εδώ.
Αντε ρε παιδιά βάλτε και σεις καμιά παρουσίαση για την έκθεση. Δεν βλέπω κινηκικότητα.
Εδώ θέλω να ανεβάσω μια φωτογραφία με τα ροκάνια μου. Ο λόγος είναι γιατί βλέπω πως κόσμος ψάχνεται για εργαλεία μα τα λεφτά είναι πολλά και έχω να κάνω μία πρόταση. Εχω μια μεγάλη Stαnley,μια χούφτας Stanley, μία no name από LEROY MERLIN και ένα μικρό ροκανάκι απο ebay. Θέλω να αναφερθώ σε αυτήν από το LEROY. Την πήρα γύρω στο δεκάρικο και την είχα αχρησιμοποίητη κανά χρόνο. Πρόσφατα είπα να την δοκιμάσω. Με μία πρώτη ματιά, έχει όλες τις ρυθμίσεις της Stanley (πάνω- κάτω, δεξιά αριστερά) και εμφανισιακά μοιάζει πολύ, βέβαια με πιο φτηνιάρικο φινίρισμα.
Ήθελε ακόνισμα. Ακόνισα τη λάμα και το ροκάνι κόβει ωραιότατα, πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Ενθουσιάστηκα με την αγορά και από τότε, ότι δουλειές έχω κάνει, τις έκανα με αυτήν την πλάνη. Βέβαια σε σχέση με την Stanley θέλει πιο συχνά ρύθμισμα η κλίση της λεπίδας (το αριστερά-δεξιά) γιατί φευγει από την θέση της ελαφρά και για την ακρίβεια κοπής είναι θέμα, αλλά συγκρίνοντας το 10αρικο με το 90αρι δεν το συζητώ είναι εξαιρετική.