Που τα πουλάνε αυτά τα σετάκια. Δώσ'μου και μένα μπάρμπα. 
Τα ξύλα τα αγόρασα από το εμπόριο και τα έσκισα στην κορδέλα και ειλικρινά ειναι ξυλα που μπορούμε να βρούμε ευκολα, και θελω να με συγχώρεσετε, αλλα εδω θα πω κατι το οποίο το εχω παρατήρηση σε όλους τους φίλους του forum, οταν ξεκινάμε να κάνουμε τέτοιου είδους κατασκευές θα πρεπει να έχουμε στο μυαλό μας οτι θα πρεπει να πετάξουμε πολυ υλικό διότι πρεπει να κάτσουμε να κοιτάξουμε, να παρατηρήσουμε καλα τα υλικά μας να βρούμε τα νερά που θα τεριάξουν και μετα να ενώσουμε την πλάτη, οι περισσότεροι που εχω παρατήρηση απλα περνετε τα υλικά τα καθρέπτηζετε και τελος, κατ εμέ ομως δεν ειναι ετσι, πρεπει πρώτα τεριάξουμε τα νερά με ενα πατρον να κόψουμε τα υλικά και τοτε θα δείτε ποσο όμορφο επιτελέσμα θα έχουμε, συγνωμη αλλα μιλάω καλοπροαίρετα και δεν να θελω να θηξω κανέναν, και θα φέρω ενα παράδειγμα, αν παρατηρήσατε την καρύδια τα υλικά ειναι λοξα στην ενωση και ο λόγος ειναι οτι οταν έβαλα το πατρον επανω παρατήρησα οτι είχα νερά στην ενωση αλλα στην άκρη έχανα τα νερά οπωτε ακοψα λιγο φάλτσο την πλευρά που θα εκανα την ενωση, οπωτε μου ήρθαν μεσα στο σκαφος και τα αλλα νερά, και ετσι εχω ενα καλο αποτέλεσμα