Όταν είδα και εγώ το εσωτερικό έπαθα πλάκα, ταινία είναι γαζα? Δεν μπορώ να καταλάβω αλλά βλέποντας τέτοια πράγματα ( όπως επίσης και την ενίσχυση του τάκου), θεωρώ όλους εμάς εδώ στο φόρουμ ψυχαναγκαστικους 
αυτό ξαναπέστο

για τα καμάρια, πρώτη φορά βλέπω τέτοια διάταξη. Καμάρι πάνω στον καβαλάρη έχω δει, αλλά μόνο ένα και μεγάλο όχι, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.
Για τις σχισμές, μπορείς αν θες να βάλεις ενισχύσεις ακόμα και χωρίς να χωράει το χέρι (σε τέτοιες περιπτώσεις με βοηθάει ο μικρός, αν έχεις κανένα ανηψάκι / γειτονάκι κτλ. επιστράτευσέ το

).
Ανοίγεις (όσο πιο μικρή) τρύπα πάνω στην ρωγμή, περνάς από έξω προς τα μέσα την χορδή, την βγάζεις από την ηχητική οπή ψαρεύοντάς την (π.χ. με σύρμα), στερεώνεις το "διαμαντάκι" στην χορδή με μια τρύπα και κόντρα στην κάτω πλευρά (που δεν θα κολληθεί) και τραβάς από έξω μέχρι να πατήσει η επιφάνεια με την κόλλα στην κάτω επιφάνεια του καπακιού.
Ουσιαστικά μόνο σ' αυτό το σημείο χρειάζεται η πρόσβαση μέσα από την τρύπα, για να νιώσεις (ψηλαφώντας) αν έχει πατήσει καλά το διαμαντάκι. Αλλά αν δεν έχει εμπόδιο δίπλα (καμάρια κτλ.) θα πατήσει, δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς.
Μετά (πάνω από το καπάκι) περνάς την χορδή σε μια σχισμή που έχεις ανοίξει σε μια σφήνα, ώστε σπρώχνωντας τη σφήνα κολλητά πάνω στο καπάκι να τεντώσει η χορδή.
Αφού κολλήσει, σπρώχνεις την χορδή ανάποδα και την ξαναβγάζεις με τον ίδιο τρόπο από την τρύπα.
Επειδή εγώ είμαι σίγουρα ψυχαναγκαστικός

, θα το έκανα (αν φεγγίζουν οι ρωγμές).