Φίλε Χρήστο πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτά που έχω παρουσιάσει για την φιγούρα, δεν είναι κάποια μαθήματα που πήρα από κάποιον έμπειρο στο θέμα. Απλά είναι διάφορα αποσπάσματα από πράγματα που είδα με κλεφτές ματιές, που άκουσα κατά λάθος, που συμπέρανα από απο πολύ μπερδεμένα και συγκεκαλυμμένα συμφραζόμενα, τα οποία διάνθισα με πολύ δική μου φαντασία και πολλές δοκιμές. Επομένως όλα αυτά που έχω πει μπορεί να είναι από πολύ ερασιτεχνικά έως και λάθος. Πάντως σίγουρα τα έχω δοκιμάσει και δουλεύουν.
Στο προκείμενο. Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση, ναι έχω απαντήσει ήδη στον Δημήτρη. Μπορείς να στοκάρεις βάζοντας σκόνη ξύλου του φόντου μέσα στην σχισμή και στην συνέχεια από πάνω κυανοακρυλική. Αυτή η μέθοδος προσωπικά μου αρέσει περισσότερο γιατί η κόλλα στεγνώνει γρήγορα και τρίβεται όμορφα, οπότε δεν έχεις καθυστέρηση στην δουλειά.
Όσον αφορά στην δεύτερη ερώτηση υποθέτω ότι γίνεται. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω, είναι ότι σε εργαστήριο πολύ καλου οργανοποιού, είδα κάποια στιγμή πολλές κολάντζες, παραπαίτια κλπ, στοκαρισμένα να στεγνώνουν πριν λυγιστούν.