Τριανταφυλλε στον τριγωνικο τακο εσωτερικα ποσο υψος εχεις;;
Νομιζω ειναι παρα πολυ και κατεβαινει αποτομα μετα!! Πρεπει να το χαμηλωσεις
στο λεω γιατι με αυτα τα σχεδια εφτιαξα καλουπι και εκανα πολλες αλλαγες τελικα κυριως στις κλισεις!!
Έλα ρε Δημήτρη. Περίμενα τη γνώμη σου όπως ο διψασμένος το νερό!!!
Λοιπόν το καλούπι βγήκε ακριβώς όπως ήταν εκτυπωμένα τα σχέδια. Με μία μικρή λεπτομέρεια.
Η διαμήκης τομή μου έδωσε το μέγιστο ύψος στο κέντρο του καλουπιού που πήρα ως βάση. Οι νομείς όμως 4β και 5α (νομίζω γιατί δεν τους έχω μπροστά μου) έδιναν μεγαλύτερο ύψος κατά 2 χιλ. Αναγκάστηκα να "σβήσω" αυτή τη διαφορά με το όργανο συμμετρικότητας και με το μάτι μέχρι τα πλάγια.
Και ναι στο μέρος του μπροστινού τάκου μου φαίνεται και εμένα λιγάκι "φουσκωμένο". Το συνέκρινα όμως με το δανεικό μπουζούκι που έχω, ένα φτηνό του Μάτσικα, και έχει την ίδια εμφάνιση.
Εν κατακλείδι είμαι πεπεισμένος ότι σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα αλλά προπαντός αποφασισμένος ότι όσο και να μου πάρει από πλευράς χρόνου και κόπου να το διαμορφώνω συνεχώς στην πορεία αναλόγως με τα αποτελέσματα που θα έχω. Υπομονή και επιμονή όπως λέει και ο Βαγγέλης. Εγώ δε βιάζομαι.
Υ.Γ. Μέσα στη βδομάδα θα το πάω και του δασκάλου για να μου πει τη γνώμη του. Ελπίζω να μη μου το κοπανήσει στο κεφάλι!!!!