Εγώ είμαι κάπου εδώ με την κιθάρα σε κάποια σημεία δεν έλεγε ναωβαφτει με τίποτα και την έχω τρίψει 3 φορές.
Ξεβαφτεί εννοείς?
Τρίψιμο , θα μπορούσες και paint remover αλλά στην αρχή, τώρα ειναι αργά μπορεί να ποτίσει το ξύλο και να έχεις θέμα οταν ξαναβάψεις
Πρόσεξε μην ειναι κόντρα πλακέ και φτάσεις στο επόμενο φύλλο τρίβοντας
Στέλιο κάθε φορά που μπαίνω εδώ έχεις έτοιμη και μια νέα κιθάρα, Μπράβο!
Η συγκεκριμενη ηταν ολη απο ενα φυλλο κοντρα πλακε, ο κινέζος δημιουργησε! Ηταν βαμενη με μαυρο χρωμα που δεν ξυνοταν με τιποτα οποτε η διαδικασια ηταν ριμουβερ τμηματικα για βγαλω το χρωμα, ξεπλυμα καλα με ασετον και διαλυτικο (γιατι τελειωσε) ελαφρο τριψιμο και βαψιμο με χρωμα εμποτισμου(ανοιχτη καρυδια). Σε καποια σημεια δεν ελεγε να ποτισει το χρψμα οποτε τριψιμο ξανα , και παει λεγοντας.... Το μονο καλο ειναι οτι τονιστικαν καπως τα νερα του κοντρα πλακε!
με τι την εβαψες;
αυτο απο κατω εκει που τελειωνει η πλατη, τι ειναι;
εγω ειμ' εδω, περιμενω να στεγνωσουν τα βερνικια-κολλησω καβαλαρη-αγορασω χορδες γιατι ξεμειναμε...
Οταν βγηκαν τα βερνικια ειχε μια τρυπα καλυμενη με στοκο οποτε εβαλα ενα κομματι παντουκ να την καλυψω ,προσπαθησα να κανω οτι φαινεται να εχεις κανει εσυ στην 4η φωτο ,οχι με τοση επιτυχια βεβαια

Σειρα εχουν τωρα τα το κολημα του καπακιου , τα φιλετα περιμετρικα και λουστραρισμα. Στο σωμα και το μπρατσο θα πεσει πολυθουρεθανικο 2 συστατικων και στο καπακι θα κανω μια προσπαθεια με το clou 500 , να υποθεσω οτι η διαδικασια ειναι ιδια με την γομαλακα?
Εκπληκτικη η δουλεια σου!!!!!