Ἀγαπητέ φίλε letasos , σ' εὐχαριστῶ γιά τά καλά σου λόγια , ἀλλά σέ διαβεβαιώνω πώς , ἡ κατασκευή αὐτοῦ τοῦ ὀργάνου εἶναι πολύ εὐκολώτερη ἀπό αὐτή τῶν μπαγλαμάδων , τζουράδων καί μπουζουκιῶν , καί σέ μιά πιό ἁπλῆ " ἔκδοση " , χωρίς πολλά στολίδια , εἶναι παιχνίδι!!!!Ἄν σ' ἀρέσει ὡς ὄργανο , ἐγώ λέω νά τό τολμήσης........
φίλε letasos σ' εὐχαριστῶ γιά τά ζεστά καί ἐκφραστικά σου λόγια
Παράθεση από: Λάμπρος Σταυρίδης στις Σεπτεμβρίου 06, 2017, 07:41:46 πμπαρακαλειται ο φιλος λετασό, να φυλαξει τα ζεστα του λογια και να εκφραζεται μονο με τα εκφραστικα... τα πρωτα θα ειπωνονται μονον κατα την διαρκεια της χειμερινης περιοδου, λογω ελλειψης πετρελαιου.... μα τι διαταγματα βγαζω ο π^%$ης... Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!
παρακαλειται ο φιλος λετασό, να φυλαξει τα ζεστα του λογια και να εκφραζεται μονο με τα εκφραστικα... τα πρωτα θα ειπωνονται μονον κατα την διαρκεια της χειμερινης περιοδου, λογω ελλειψης πετρελαιου.... μα τι διαταγματα βγαζω ο π^%$ης...
Παράθεση από: Λάμπρος Σταυρίδης στις Σεπτεμβρίου 06, 2017, 07:41:46 πμμα τι διαταγματα βγαζω ο π^%$ης... συγγνωμη λαμπρο για την αθυροστομια... συνεχισε ακαθεκτος... Τό θυμᾶσαι ὅμως , μπαγασούλη , τό χούϊ μου ἔ ; Το θυμᾶσαι ἀλλά............
μα τι διαταγματα βγαζω ο π^%$ης... συγγνωμη λαμπρο για την αθυροστομια... συνεχισε ακαθεκτος...
’Αγαπητέ φίλε Μάνο καλημέρα καί σ' εὐχαριστῶ γι' αὐτή τήν πληροφορία . Πρώτη φορά βλέπω οὔτι χωρίς ροζέττα:!!!!!!!!!Καί ἐσένα φίλε letasos σ' εὐχαριστῶ γιά τά ζεστά καί ἐκφραστικά σου λόγια . Εὔχομαι καλή πρόοδο πού εἶναι σίγουρη μέ τά τόσο καλά παιδιά αὐτῆς τῆς ἰστοσελίδας πού μοιράζονται τά πάντα !!!!!!!
Παράθεση από: steliosguitar στις Σεπτεμβρίου 06, 2017, 08:51:52 πμΠαράθεση από: Λάμπρος Σταυρίδης στις Σεπτεμβρίου 06, 2017, 07:41:46 πμμα τι διαταγματα βγαζω ο π^%$ης... συγγνωμη λαμπρο για την αθυροστομια... συνεχισε ακαθεκτος... Τό θυμᾶσαι ὅμως , μπαγασούλη , τό χούϊ μου ἔ ; Το θυμᾶσαι ἀλλά............Στέλιο , ποῦ εἶναι τό σχόλιο ; Γιατί κάτι μοῦ ἔλειψε.......Μπάς καί δέν εἶσαι καλά στήν ὑγεία σου ; Μήν εἶσαι ἄρρωστος , μήν ἔπαθες τίποτα ; Γράψε δυό λογάκια !!! Ἀνησυχῶ......
κυρ Λαμπρο μου σ ΑΓΑΠΑΩ Σ ΕΚΤΙΜΑΩ αλλα εμεις βριζουμε.....................
ξεσκοναμε τα γαλλικα μας (λογω της μακρον-ημερας....)
Ἐρχόμαστε τώρα στήν ταστιέρα :Ἀπό τόν dimpatzis ( δέν ξέρω ἄν τό γράφω σωστα ) , στήν Θέρμη , ἀγόρασα μιά φέτα ἔβενο 67 ἑκ. ἐπί 10 ἑκ. ἐπί 1 ἑκ. πάχος , μέ σκοπό νά κόψω δύο φέτες καί νά τίς κολλήσω τή μία μετά τήν ἄλλη , ἀφοῦ δέν ὑπάρχει μονοκόμματη . Κόλλησα τά δύο κομμάτια μέ τόν τρόπο πού μοῦ ἔδειξε ὁ Ἰωσήφ : [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ] [ Invalid Attachment ]