Βλέπει τίποτα κανένα πιο έμπειρο μάτι;
Νομίζω πως σχεδόν είναι έτοιμο. Βλέπει τίποτα κανένα πιο έμπειρο μάτι; [ Invalid Attachment ]
Ετσι επειδη εχω καιρο να εμφανιστω................................Προσεχως τζουραδες.
ποιος ειν ο Νικολας ομως και ποια μεθοδο σου εδειξε που δε μας τη λες?
Γιωργο τζαμι ο κυρ κελεμπεκης...
μόνο στον μπροστα τάκο υπάρχουν κανα δυο ''ατασθαλίες'' με δυο ντούγιες- ανευ σημασίας βέβαια- Πάμε για τη συνέχεια τώρα , να σε δώ και στα δύσκολα....
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Οκτωβρίου 04, 2016, 12:15:16 πμποιος ειν ο Νικολας ομως και ποια μεθοδο σου εδειξε που δε μας τη λες? Ευχαρίστως να σου απαντήσω...εάν μου απαντήσεις και ΄συ στη ερώτηση που είχα κάνει στην παρουσίαση των κατασκευών μου αν ήταν σωστή η κλίμακα 65 που χρησιμοποιησα
Παράθεση από: George1973 στις Οκτωβρίου 05, 2016, 02:01:01 μμΠαράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Οκτωβρίου 04, 2016, 12:15:16 πμποιος ειν ο Νικολας ομως και ποια μεθοδο σου εδειξε που δε μας τη λες? Ευχαρίστως να σου απαντήσω...εάν μου απαντήσεις και ΄συ στη ερώτηση που είχα κάνει στην παρουσίαση των κατασκευών μου αν ήταν σωστή η κλίμακα 65 που χρησιμοποιησαΤι ειν'αυτα τώρα......
Παράθεση από: Δημήτρης Αγγελακοπουλος (guru) στις Οκτωβρίου 05, 2016, 04:26:27 μμΠαράθεση από: George1973 στις Οκτωβρίου 05, 2016, 02:01:01 μμΠαράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Οκτωβρίου 04, 2016, 12:15:16 πμποιος ειν ο Νικολας ομως και ποια μεθοδο σου εδειξε που δε μας τη λες? Ευχαρίστως να σου απαντήσω...εάν μου απαντήσεις και ΄συ στη ερώτηση που είχα κάνει στην παρουσίαση των κατασκευών μου αν ήταν σωστή η κλίμακα 65 που χρησιμοποιησαΤι ειν'αυτα τώρα...... Πονηρούλη!!!!όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται!!!!