Καλησπέρα παιδιά .
Στέλιο , σέ προηγούμενη κατασκευή μού έτυχε νά κάνω ένα στάρωμα , καί ένα χεράκι ελαφρύ λούστρο ακρυλικό . Τό αποτέλεσμα ήταν ότι ενώ φαινόταν νά έχει καλύψει , χωρίς ομως νά έχει γυαλίσει καλά , όταν ακούμπαγε πάνω χέρι ιδρωμένο πχ , σκούραινε στό σημείο αυτό , καί μετά από λίγες ώρες άσπριζε , όχι όμως επιφανειακά , γιατί δέν έφευγε μέ υγρό πανί . Τό φαινόμενο τό έχω συναντήσει στίς κατασκευές από πολυεστέρα όπου άμα ο πολυεστέρας είναι λιγώτερος από τό υαλούφασμα , δημιουργούνται πόροι , απ'όπου ρουφάει νερό πού στό τέλος τού δημιουργεί ρωγμές λόγω οσμωτικής πίεσης .
Oblivion παρατήρησες καλά , δέν υπάρχει χελιδονοουρά . Πίστεψέ με όμως έχω δεί κιθάρες 40 - 50 χρόνων καί , καί δέν έχουν τό παραμικρό πρόβλημα . Νομίζω ότι σ'αυτό παίζει ρόλο καί η ουρίτσα τής πλάτης πού κολλιέται στό τακούνι .
Νάσο σ'ευχαριστώ , περιμένω ένα φίλο μου αυτή τή βδομάδα νάρθει νά τήν ακούσουμε σέ blues . Γιά ρεμπέτικο θά πρέπει νά βρώ τό μάστορα .
Αλήθεια ρέ παιδιά , υπάρχει κανείς πού θά μπορούσα νά τήν πάω νά τήν δοκιμάσει καί νά κάνουμε καί μία ηχογράφηση ;