Καλησπέρα,
Εγώ έχω την metabo και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω κόψει μέχρι και 14-15 εκατοστά ύψος κελεμπέκι και καρυδιά για κολάντζες μπουζουκιού. Εάν φτιάχνεις μπουζουκοειδή καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Μια μεγαλύτερη σε ύψος θα σου έδινε βέβαια την δυνατότητα να κόβεις και πάτους κιθάρας αλλά είναι καθαρά επαγγελματική πλέον κορδέλα. Αν εξαιρέσεις την κολάντζα όλες οι άλλες δουλειές βγαίνουνε και με τις κορδέλες μικρότερου ύψους κοπής. Έγω ήθελα πλήρη αυτονομία (να μην τρέχω δηλαδή να παρακαλάω σε ξυλουργεία για τις κολάντζες) και για αυτό κατέληξα σε αυτήν.
Σχετικά με την τιμή όμως για την μεταχειρισμένη metabo μου φαίνεται πολύ ψηλή. Έγώ πήρα την δικια μου το 2006 καινούργια (όχι τριφασική) με λιγότερα λεφτά και χωρίς μεταφορικά για Αθήνα. Περάσανε βέβαια χρόνια αλλά με την κρίση που υπάρχει δεν νομίζω πως δικαιολογεί τόσο μεγάλη διαφορά. Ψάξου λίγο για καινούργια να δείς διαφορά.
Σίγουρα με τα λεφτά αυτά βρίσκεις μεταχειρισμένη επαγγελματική μιας και δυστυχώς τα ξυλουργεία κλείνουν συνέχεια λόγω κρίσης.
Ελπίζω να βοήθησα και να μην σε μπέρδεψα.