που ερχεται μετα την #16 & #17...
μιας και την ειχα ξεκινησει παλαιοτερα αλλα εμεινε στην μεση, μεχρι την ευρεση καλων υλικων, μιας και προκειται για δωρο για τον φιλο μου τον μητσαρα! (να μην την κανουμε και αυτη με σαπιοξυλα, οπως την προηγουμενη...)
Καπακι: κεδρος, οτι καλυτερο εχω βαλει μεχρι τωρα, και ενα παρα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον Βασιλη Βασιλειαδη. απ' οσα εχουν πιασει τα χερια μου, ειναι το πιο ομορφο, ευηχο, καμπανιστο, με τρομερη διαρκεια, ξυλο...
ξανα ευχαριστω Βασιλη...
ροζετα-σουντοκου για τον Κωστα-τα γνωστα κιθαρακια, με μια πινελια μπρος-πισω απο φιλετα...
καφες στην θεση του τσιγαρου, και τα γνωστα κερφινγκ απο κυπαρισσι, 210 τον αριθμο... (55+55+60+60) του ποντου, (μειον το χαραγμα του πριονιου), που θα τα κολλησω αφηνοντας κενο, μιας και δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την #7, οπου δεν ειχαν κενο...
το καπακι στα 2,6χιλ (ευχαριστω Κωστα) με 5 ακτινες + πλακα καβαλαρη με καθετα νερα 10γρ, οπου με + 20γρ καβαλαρη, φτανω στα 30γρ
συνολο καπακι 160 γρ
οι ακτινες απο 3χιλ η 1η, 4 η 2η, 5 η 3η, 6 η 4η, και 7 η 5η, υψους 2,5 χιλ...
αναποδα βαλμενες, μιας και η κιθαρα θα ειναι αριστερη...
και, τελος για σημερα, καβαλαρης απο ινδικο παλ. με κιθαρακια στην θεση των χορδων+κοκκαλακια, λουστραριστηκε με γομαλακα (δεν τελειωσε ακομη)...
Α! και το κοκκαλο οχι παραλληλα αλλα με αποκληση 1,5 χιλ μεταξυ 1ης-6ης...