Αποστολέας Θέμα: κιθαρονι?  (Αναγνώστηκε 43814 φορές)

Silvestro

• Moderator
  • Hero Member
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
Απ: κιθαρονι?
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 17, 2014, 08:19:37 μμ »
δηλαδη επικειται να συμβει ανασταση λαζαρου (για αλλη μια φορα... Κωστη υπομονη και κουραγιο!!)
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 08:20:23 μμ »
ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΕΝΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ. Α ΡΕ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΙΘΑΡΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.
ΕΚ ΠΡΩΤΗΣ ΟΨΕΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΥΡΟΜΕΝΟ ΜΠΡΑΤΣΟ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΒΑΛΑΡΗ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΔΕΣ( 3) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΔΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΒΙΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΔΑ ( ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ)ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 11 ΚΑΙ 12 ΤΑΣΤΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΚΟΥΝΙ  ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙ ΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΠΡΙΤΣΙΝΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
ΦΟΡΑΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑ ΠΕΡΙΣΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ 1920-25 ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΘΑΡΟΝΙ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΤΟ 3 ΤΑΣΤΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ 5.
ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΤΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΑΝΤΙ ΚΟΚΚΑΛΟΥ.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΦΩΤΟ.........................ΣΕ ΛΙΓΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 20, 2014, 08:43:14 μμ από ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ »
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 08:42:17 μμ »
Για το μηδενικο ταστο και τον μεταλλικο καβαλαρη. Το εχω δει σε αρκετες παλιες. Νομιζω συνηθιζοταν σε τοσο παλια οργανα.... αντε περιμενουμε παλι να κανεις παπαδες....
Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 08:47:10 μμ »
ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΑΥΤΗ............................
Η ΚΙΘΑΡΑ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΤΟ, ΚΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΑ.
ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΩ ΩΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ?

georgalasg

• Hero Member
    • παρουσίαση κατασκευών
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Περιοχή: Άλιμος - Κυπαρίσσι Λακωνίας
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 09:11:38 μμ »
πρωτα φιαχνουμε μετα πινουμε....
Το αναποδο δεν ενδείκνυται  ;D

Εγω και ο Ζοζέφ.
https://georgalasg.wordpress.com/

sakkalis

• Moderator
  • Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 09:27:04 μμ »
Μην τον φοβάσαι Γιώργο το Ζαρκάδα.
Άστον να πιεί να έχει και έμπνευση΄.
Όντως είναι πολύ ωραίο το κιθαρόνι. συμπληρώστε στη λίστα ένα ακόμα που ζηλεύει. ;D
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 09:28:04 μμ »
ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΩΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. Μ ΕΝΑ ΝΩΠΟ ΠΑΝΑΚΙ ΠΗΡΑ ΛΙΓΗ ΣΚΟΝΗ...............ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΗ

Δημήτρης Αγγελακοπουλος

• Sr. Member
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 20, 2014, 09:47:56 μμ »
Σκέψου να το έστελνα όπως το βρήκα.. Έντομα, σκόνες σε μορφή μπάλας του τένις μέχρι και κομφετι είχε μέσα! Όσο για την τεντουρα και τα λουκούμια το παραδέχομαι.. Είναι δωροδοκία!  ;)
Όπως τον έβρω τον καιρό, έτσι τον αρμενίζω

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 08:56:27 μμ »
ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ................................Η ΩΡΑ 7-10 ΠΡΩΙΝΗ. ΚΙ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΥΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΟ ΙΣΙΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ANTIΣΚΩΡΙΑΚΟ.

ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΛΑ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΛΑΜΑ ΑΠΟ ΦΑΛΤΣΕΤΑ, ΚΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΤΙΕΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΟΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΡΚΟ.............
ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΦΟΥ ΕΣΠΑΣΕ, ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΤΣΑΡΕ ΜΙΑ ΒΙΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΩ..............................

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 08:59:17 μμ »
ΕΔΩ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 3 ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ( INLAYS)  ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΡΙΤΣΙΝΙ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ.

loukasfilm

• Jr. Member
  • **
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 21, 2014, 09:14:47 μμ »
Δύσκολη υπόθεση και αυτή.
Καλή επιτυχία παιδιά. Όσο περισσοτερα υπάρχουν τόσο καλύτερο.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 07:30:14 μμ »
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΒΙΔΕΣ,ΚΛΠ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ,  ΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΛΩΣΩ...............
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑ ΦΙΛΟ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ...................ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟ.ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ  ..............                                                                         ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ................ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΚΟΛΗΜΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
ΑΝΟΙΞΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΛΑΤΗ. ΜΕΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΖΕΣΤΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ.           ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΓΡΑΣΙΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ? ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΩΣΑ.
ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΟΥΣΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΖΕΙΝΗ. ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΚΟΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΜΠΟΛΙΚΗ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΟΡΩ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΗΚΕ Η ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΑ.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 07:38:03 μμ »
ΑΡΧΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ........................
ΜΑΡΚΑΡΙΣΑ ΟΤΙ ΚΑΜΑΡΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟ ( 2) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΑ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΑ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΛΛΕΣ.
ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΝΗ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΠΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΠΛΑΚΕ

Metallikas

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 07:39:18 μμ »
Μην δούμε λίγο καζεϊνη αμέσως να πούμε κακοτεχνία...και το κόντρα πλακέ μια χαρά είναι...αρκεί να είναι κοντρα πλακέ λεύκα 3άρι...

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 23, 2014, 07:41:56 μμ »
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ......ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Tags: