Αποστολέας Θέμα: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ  (Αναγνώστηκε 4944 φορές)

Vagges2010

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.320
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« στις: Μαΐου 16, 2014, 11:30:08 μμ »
   Έχω την αίσθηση ότι εδώ και πολύ καιρό, αυτό το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε σε αυτό το φόρουμ, έχει πάει περίπατο. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.
   Αν τελικά δεν κάνω λάθος και τα πράγματα είναι έτσι όπως προσωπικά πιστεύω ότι είναι, οι λόγοι θα μπορούσαν να αποδοθούν ανάλογα με την οπτική του καθενός σε διάφορους παράγοντες.
   Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι από ένα σημείο και μετά δημιουργήθηκε από μέρος των μελών ένα είδος κλικοποίησης, που οδήγησε σε συμβάντα του τύπου ότι όταν δεν συμφωνώ με την άποψή σου (που πιθανόν πολλές φορές να είναι και λάθος), σε κατατροπώνω με ειρωνείες και καυστικά σχόλια, έχοντας και την υποστήριξη της ομάδας μου, οδηγώντας σε σιγά-σιγά στην έξοδο.
   Δεν μπαίνω στην διαδικασία να εξετάσω το αν αυτός που οδηγώ στην έξοδο από το φόρουμ, αξίζει τον εξοστρακισμό ή όχι. Μπαίνω όμως στην διαδικασία να κρίνω τον τρόπο που αυτός οδηγείται στην έξοδο και τον χαρακτηρίζω απαράδεκτο.
Πάντα στην ζωή μου πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε όλες στις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουμε, πολλές φορές πολύ σοβαρότερες από την συμμετοχή σε ένα φόρουμ, υπάρχει και πρέπει να υπάρχει χώρος για όλες τις απόψεις και για όλες τις εκφράσεις.
   Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε όλοι με όλα. Είναι όμως απαραίτητο να σεβόμαστε το ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από εμάς. Και αν είναι τόσο σοβαρό ή σπουδαίο για εμάς να πείσουμε αυτόν που έχει την διαφορετική άποψη ότι η δική μας είναι η σωστή, είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό με κόσμιο τρόπο παραθέτοντας επιχειρήματα και όχι προσπαθώντας να τον γελοιοποιήσουμε και να τον απομονώσουμε.
   Πολλές φορές αυτές οι διαφορετικές από τις δικές μας απόψεις ή ο τρόπος έκφρασής τους είναι άκρως άκομψες και ενοχλητικές. Κάνουν φανερή την κακή ποιότητα του χαρακτήρα, το κακόβουλο της πρόθεσης αυτού που τις εκφράζει και την έλλειψη σεβασμού σε αξίες και ανθρώπους. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η παραπάνω αντίδραση δεν είναι η σωστή. Το μόνο που φέρνει σαν αποτέλεσμα είναι μια αναστάτωση και μια ένταση, που δεν προσφέρει τίποτα καλό στο φόρουμ.
   Σε αυτή την περίπτωση ο καλύτερος κατά την γνώμη μου τρόπος αντίδρασης, είναι η απόλυτη αδιαφορία, αυτό που κοινώς λέμε «κλάσιμο». Όταν ο κακόβουλος καταλάβει ότι η συμπεριφορά του δεν περνά στον χώρο όπου προσπαθεί να την επιβάλει ή συμμορφώνεται με τις συνήθειες του χώρου ή όπως είπε και ο καλός μου φίλος Γιώργος Κατσίγιαννης, παίρνει το καπελάκι του μόνος του και αποχωρεί.
   Προσπάθησα πολλές φορές και με διάφορους τρόπους να το πω αυτό σε διάφορες διενέξεις που κατά καιρούς δημιουργήθηκαν σε αυτό τον χώρο, δεχόμενος και «επίθεση» για αυτόν τον λόγο. Βλέπω όμως ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι.
   Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ για τις μαγικές στιγμές που μου χαρίσατε. Αυτό το φόρουμ όπως και για πολλούς άλλους πιστεύω αποτελούσε την ψυχοθεραπεία μου, την παρέα μου, το καφενείο μου με την καλή έννοια και ότι άλλο καλό ερχόταν να προσθέσει χαρά μέσα σε αυτήν την περίεργη μαύρη κατάσταση που ζούμε. Δεν ξέρω αν πλέον είναι έτσι.
   Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, πάρα πολλοί από τους οποίους είναι εξαιρετικοί καλλιτέχνες και άνθρωποι, καλή συνέχεια και πρόοδο σε ότι κι αν κάνουν.

If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

john 2004

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.748
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 17, 2014, 12:04:00 πμ »
   
 
    Και αν είναι τόσο σοβαρό ή σπουδαίο για εμάς να πείσουμε αυτόν που έχει την διαφορετική άποψη ότι η δική μας είναι η σωστή, είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό με κόσμιο τρόπο παραθέτοντας επιχειρήματα και όχι προσπαθώντας να τον γελοιοποιήσουμε και να τον απομονώσουμε.
 


Γεια σου Βαγγελη, που δεν σηκωνεις το τηλεφωνο ουτε για να σου πουμε τα χρονια πολλα στην γιορτη σου!  Ειδες καποιον να προσπαθει να πεισει τον οποιοδηποτε οτι η δικια του αποψη ειναι σωστη και μονο?
Το οτι συνεχιστηκε και σε αλλα θεματα να υπαρχει αναλογος σχολιασμος οκ λαθος. Αλλα δεν το προκαλεσαν τα παιδια. Ευτυχως πλεον δεν μπορει κανενας να σβησει τα μηνυματα του οποτε μπορουμε να τα ξαναδιαβασουμε και να δουμε τι ακριβως εγινε.  Δεν εγινε καν ενα σχολιο θετικο η αρνητικο για την δουλεια του Γιωργου (και δεν ειναι η πρωτη φορα), ενα δεν ειναι ωραιο το σκαφος, δεν ειναι συμμετρικο, δεν εχει ωραια χρωματα, ενα κατι. Παρα μονο σχολιο για τον αν προσπαθει να μας κανει εντυπωση που εκατσε και εφτιαξε φιλετα στο χερι κομματακι κομματακι! Βαγγελη μου εσυ που φτιαχνεις ισως τις καλυτερες φιγουρες στο φορουμ και σιγουρα με την καλυτερη εφαρμογη, γιατι το κανεις για να μας δειξεις τις δεξιοτητες σου η για να κρυψεις μια μαυριλα που ειχε το καπακι? Λυπαμαι που περνεις θεση μονο σε κατι τετοια.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 17, 2014, 12:33:11 πμ από john 2004 »

kedros27(Χρήστος.Μ)

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.501
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 17, 2014, 01:37:36 πμ »
φίλε Βαγγελη εγω νομίζω οτι είσαι λάθος και θα σου πω το γιατί, οταν κάποιος μπαίνει και γραφει κάτι δημόσια, είτε είναι καλό, κακό ειρωνικό ή μαλακία αυτό που λέει  μου δήνει εμένα το δικαίομα και στον καθένα, να πάρω θέση και να κρίνω αυτό που λέει, επίσης η αδιαφορία είναι επικίνδυνη, οταν κάποιος φανερά προκαλεί και προσπαθεί να τα κάνει οπα εδω μέσα κρυμένος πίσω απο ένα προφιλ, τι πρέπει να κάνουμε, να μην μιλάμε μέχρι να του περάσει; αν ηταν στο χέρι μου θα έτρωγε διαγραφή αυτόματα, με την αδιαφορία ένα πράγμα θα πετύχουμε, να μπαίνει εδω ο κάθε πικραμένος, να λέει οτι γουστάρει, να υπονομεύει όποιον θέλει, να βγάζει τα κόμπλεξ του να κάνει την πλάκα του και να κάθετε να γελάει μετα, οπως έγινε μ αυτόν που την είπε στο γιωρίκα. Αν εγω αυριο για τον χψ λόγο αρχήσω να υπονομεύω το φορουμ και να μην σέβομαι το κλίμα και τα μέλη του θα πρέπει να συνεχήσω να είμαι μέλος; και απαντώ, σε καμία περίπτωση. Φιλε Βαγγέλη πιστεύω οτι το κλίμα στο φόρουμ δεν έχει αλλάξει και αυτός είναι και ο  λόγος που κάποιοι αποχωρούν, απλα δεν τους σηκώνει το κλίμα. Ελπίζω να μην με παρεξήγησες, δεν σου έκανα προσωπική επίθεση, το μόνο που έκανα είναι ότι ειπα γιατί είσαι λάθος κατα την γνώμη μου, ετσι τα σκέφτομαι εγω και νομίζω δεν έκανες καλά που αποχώρησες απ αυτό το φόρουμ, αν αποχωρησες, γιατί απ αυτά που έγραψες εγω αυτό κατάλαβα, σ εχω και φίλο στο φεισμπουκ αλλά δεν είναι το ίδιο, δεν είναι σωστό να μην είσαι εσυ εδω σ αυτό το χώρο.

xaris

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 169
  • Αγαπημένο ξύλο: Βρεγμενη σανιδα
  • Αριθμός κατασκευών: 1
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 17, 2014, 02:16:29 πμ »
Μαγκες μην αγχωνεστε,
Σε ενα φορουμ που συμμετεχουν ολο και περισσοτεροι,θα υπαρξουν και καποιοι με κακες προθεσεις.
Ετσι γινεται και  στην ζωη.
Βαγγελη εσυ ησουν αυτος που ανεβασε το φορουμ με τα σχεδια για το καλουπι και ο Ανδρεου επισης.
Νομιζω οτι κουραστηκες ,και εγω μετα απο δυο οργανα που εφτιαξα με τα δικα σου σχεδια κουραστηκα.
Εξαλλου δεν ειμαστε επαγγελματιες οργανοποιοι.
Οποτε απο το να αποχωρησεις μονιμα,,καλυτερα θα ηταν να αποχωρησεις προσωρινα και οταν σου ερθει παλι η ορεξη ,να κατασκευασεις ενα νεο οργανο και να το παρουσιασεις.


Metallikas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.210
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 17, 2014, 07:40:00 πμ »
Φιλε Βαγγέλη πιστεύω οτι το κλίμα στο φόρουμ δεν έχει αλλάξει και αυτός είναι και ο  λόγος που κάποιοι αποχωρούν, απλα δεν τους σηκώνει το κλίμα.

Συμφωνώ κι εγώ...όσοι είναι σωστοί σωστοί θα μείνουν. Την προηγούμενη Κυριακή ο Ζαρκάδας με πήρε πήρε τηλέφωνο απλά να ρωτήσει αν είμαι καλά και τι κάνω που έχει κι αυτός ένα σωρό θέματα (οπότε μην τα ρίχνουμε ότι έχουμε δυσκολίες και μας βγαίνει κακία και επιθετικότητα στις αναρτήσεις μας) και μετά βγήκαμε για καφέ με το Χρήστο και τα είπαμε. Και εσεις κύριε Βαγγέλη αν και δεν σας ξέρω προσωπικά μόνο από την προσφορά σας με πάντα κατατοπιστικές και με σεβασμό απαντήσεις ακόμα και στον πιο αρχάριο σωστός είσαστε. Αφήστε όποιον δεν θέλει την ωραία παρέα εδώ να κάνει τον κάνει τον κακό και συνεχίστε τις υπέροχες κατασκευές σας.

Φιλικά Αχιλλέας

παυλος

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 692
    • http://trixordo.webnode.gr/
  • Αγαπημένο ξύλο: απελέκητο...
  • Αριθμός κατασκευών: 0,1
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 17, 2014, 05:17:11 μμ »
νομιζω τα παιδια που εχουν αποχωρηση μπορουν να δωσουν την απαντηση για να αλαξει το κλιμα και να μην γινει κληματαρια.
50-50 ειναι ενγραφη διαγραφη.
εξω παμε καλα μεσα δεν παμε ;D
το ειχα ρωτησει παλια στον κα.πα.
γιατι οι γνωστοι οργανοποιιοι δεν παιρνουν μερος
                                                                             
Εγω και ο Ζοζέφ.

ΚαΠα

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.705
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 17, 2014, 06:26:35 μμ »
Είναι αλήθεια ότι με το μεγάλωμα μιας "κοινότητας" αρχίζουν να εμφανίζονται και διάφορα προβλήματα. Τα χαρακτηριστικά ποιότητας, αρχίζουν να μοιάζουν όλο και πιό πολύ με τα χαρακτηριστικά της κοινωνίας συνολικά. Και όπως και να το κάνουμε, η κοινωνία μας δεν είναι και από τις καλύτερες του κόσμου. Η επιθετικότητα και η φραστική βία είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής. Πολύ δε περισσότερο στο διαδίκτυο όπου τα χαρακτηριστικά αυτά έχουν πάρει τρομερές διαστάσεις.

Χωρίς να έχω μιλήσει μαζί του, καταλαβαίνω και την άποψη του Βαγγέλη. Είμαστε από τους μεγάλους σε ηλικία του  φόρουμ και οι ανοχές (αντοχές) μας έχουν ίσως λιγοστέψει. Επειδή όλα γύρω μας έχουν χειροτερέψει δραματικά φαίνεται ότι δεν έχουμε ελπίδες να δούμε "φως στην άκρη του τούνελ" μέσα στο χρόνο της προσδόκιμης ζωής μας. Από την άλλη είναι πιό εφικτό να θέλουμε να προστατέψουμε τον ατομικό μας χώρο, την οικογένειά μας και τις παρέες μας. Θέλουμε εκεί η κατάσταση να είναι πολύ καλύτερη. Να έχει άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το παρόν φόρουμ, απέχει πάρα πολύ από τον "μέσο όρο". Η ποιότητα των ανθρώπων (αυτούς τουλάχιστον που εγώ έχω γνωρίσει) είναι πολύ υψηλή. Η αλληλεγγύη και η διάθεση για βοήθεια σε κάθε νεοφερμένο είναι εκπληκτική (τουλάχιστον στο χώρο του αντικειμένου του, αλλά όχι μόνο). Τα μπράβο και τα θαυμαστικά δίνουν και πέρνουν, ακόμα και σε περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο αντικειμενικοί.

Όχι ότι όλα είναι τέλεια. Σίγουρα υπάρχουν και οι κακεντρεχείς, "τα κουφά λιοντάρια", οι ξερόλες και τα πνεύματα αντιλογίας. Υπάρχουν καταστάσεις και μέλη (ελάχιστα) που έχουν και μένα ενοχλήσει. Όπως έχω ξαναγράψει, προσωπικά με ενοχλεί επίσης η φράση "είσαι λάθος", λες και κάποιος μπορεί να έχει την απόλυτη αλήθεια. Αλλά έχοντας  γνωρίσει σε παρέα τον Χρήστο (kedros27) που και αυτός τη γράφει παραπάνω, ξέρω ότι τη λέει με καλή διάθεση. Αυτή είναι η κατάρα του πληκτρολογίου. Δυστυχώς δεν μπορεί να έχει κανείς την εικόνα και την έκφραση του συνομιλητή, όπως σε μια ζωντανή ανταλλαγή απόψεων.

Φίλε Βαγγέλη, φυσικά και θα κάνεις τελικά αυτό που του λέει η ψυχή σου και η διάθεσή σου. Απλά νομίζω, ότι στο "καφενείο μας" τα θετικά είναι πολύ περισσότερα από τα τυχόν αρνητικά. Και έχεις συμβάλει σημαντικά σε αυτό.

Για τους υπόλοιπους, με αφορμή τα γραφόμενά του Βαγγέλη,  θα έλεγα ότι πραγματικά αξίζει να προσπαθήσουμε, ο καθένας για τον εαυτό του αλλά και όλοι μαζί, να κάνουμε αυτό το χώρο που μας φιλοξενεί, ακόμα καλύτερο. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας αν γενικότερα θέλουμε ένα καλύτερο αύριο.

ΥΓ
Συγνώμη για το"σεντόνι"
Blog "ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΙ" http://greekluthiers.wordpress.com/
Blog "ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΡΓΑΝΟΠΟΙΟΣ" http://organopoios.wordpress.com/

Silvestro

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.559
  • Αριθμός κατασκευών: #99
  • Περιοχή: Ελληνικό
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 17, 2014, 07:37:33 μμ »
Συγνώμη για το"σεντόνι"
τι εγινε βρε παναγιωτη μου, εχει μπαλα σημερα; εχω τρελαθει στο ζαπινκ, κ δεν βλεπω πουθενα σεντονι παλλομενο...

βαγγελη, τι ειναι αυτα... αστα αυτα, κ γραφε καθημερινως 5 τουλαχιστον μηνυματα να μας ξεστραβωνεις οργανοποιητικως....

και ναι, καλα ειμαστε... (αν εξαιρεσουμε την υγεια, τα οικονομικα, και τα συναισθηματικα...)
τιποτε καλυτερο απο μια κιθαρα.
εκτος ισως απο δυο...

kedros27(Χρήστος.Μ)

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.501
  • Αγαπημένο ξύλο: κέδρος
  • Αριθμός κατασκευών: 14
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 17, 2014, 11:32:20 μμ »
Όπως έχω ξαναγράψει, προσωπικά με ενοχλεί επίσης η φράση "είσαι λάθος", λες και κάποιος μπορεί να έχει την απόλυτη αλήθεια. Αλλά έχοντας  γνωρίσει σε παρέα τον Χρήστο (kedros27) που και αυτός τη γράφει παραπάνω, ξέρω ότι τη λέει με καλή διάθεση. Αυτή είναι η κατάρα του πληκτρολογίου. Δυστυχώς δεν μπορεί να έχει κανείς την εικόνα και την έκφραση του συνομιλητή, όπως σε μια ζωντανή ανταλλαγή απόψεων.

κύριε Παναγιώτη, δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι με κακή διάθεση, το είσαι λάθος το είπα για να δήξω οτι διαφωνώ και οτι εγω εχω μια άλλη στάση σε τέτοια θέματα  και εξήγησα και το λόγο, τώρα έχω και ένα θέμα με το γραπτό λόγο, δεν μπορω να εκφραστώ με τίποτα, τα γράφω και τα σβήνω 5-6 φορές μέχρι να στείλω ενα μήνυμα και πάλι δεν μπορώ να μεταδώσω αυτο που θέλω να πω, τι να πεις τεχνολογία και μαλακίες, αν δεν είσαι φατσα με φάτσα με τον άλλον δεν βγαίνει άκρη, το πληκτρολόγιο είναι ατοιμο πράμα,μ έχει παιδέψει πολύ, με λίγα λόγια κύριε Παναγιώτη συμφωνώ, ζήτο η ζωντανή συνομιλία,ΖΗΤΟ, φωτιά στα πληκτρολόγια,ΦΩΤΙΑΑΑΑΑ ;D ;D ;D ;D

Ανδρέου Δημ.

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.380
    • Κατασκευες
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 18, 2014, 09:04:38 πμ »
Με μεγαλη λυπη διαβασα αυτο το μηνυμα!

Μια απο τις κολωνες του φορουμ αποχωρει αφηνοντας πισω τεραστια προσφορα
με το εργο του! Χαρη σε αυτον αποκτησαμε καλουπια! 
Οποιος του εστελνε μηνυμα ετρεχε να
ταχυδρομησει τα σχεδια που εφτιαξε με τοσο κοπο!
Απο τον Βαγγελη μαθαμε να φτιαχνουμε φιγουρες!!
Διδαχτηκαμε απο τα καταπληκτικα εργα τεχνης που εφτιαχνε!
Επεδειξε ηθος και απεκτησε τον σεβασμο ολων!
Βοηθησε τον καθε αρχαριο με τις γνωσεις του!!

Με τον Βαγγελη ειμαι φιλος και αδερφος πριν καν ανοιξει αυτο το φορουμ!
Φτιαχναμε οργανα πριν απο το φορουμ!!!
Καποιοι που δεν ειχαν ιδεα και ωφεληθηκαν απο την παρουσια του
επρεπε σημερα να καταθεσουν τον προβληματισμο τους!

Και αντι να προβληματιστουμε και να προσπαθησουμε να του αλλαξουμε γνωμη
γιατι ειναι πολυτιμος σε αυτον τον χωρο δεν βλεπω κανεναν να ενδιαφερεται!

Ενα μεγαλο κριμα!!

Πιστευω η συντονιστικη ομαδα απετυχε στο εργο της και φτασαμε σε αυτο το σημειο!
Απετυχε γιατι δεν επεμβηκαμε ποτε οταν επρεπε να το κανουμε!
Γιατι αφησαμε τον καθενα να προσβαλει τον συνομιλητη του!

Δεν θελαμε με τιποτα να εχουμε μια αυστηρη διαχειριση αλλα
με λυπη λεω οτι καναμε λαθος!! Περασαμε στην εντελως αντιθετη πλευρα!
Ο καθε ανυπαρκτος ωφελημενος απο το φορουμ να προσβαλει
αξιες και ανθρωπους! Και δυστυχως δεν επεμβηκαμε ποτε!!!


Πραγματικα νοιωθω αδειος με την απουσια του!!


ΥΣ Η αποχωρηση του Βαγγελη δεν εχει σχεση με το μηνυμα για τον Γιορικα!!

konstantinos77

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 161
  • Αγαπημένο ξύλο: Kελεμπεκι
  • Αριθμός κατασκευών: 1, αντε το πολυ πολυ 2
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 18, 2014, 11:33:34 πμ »
Δημήτρη νομιζω το πρώτο μπουζούκι του καθενός μας ειναι μπουζούκι "Βαγγέλη". Το δικο μου ναι.
απο το δικο του σχεδιο ξεκίνησε.
Εγώ δεν καταλαβα απο τα γραφόμενα ότι ο Βαγγέλης αποχωρεί απο το φόρουμ :-[ .  Σιγουρα φταίνε τα 23 χρόνια ξενιτιας
και τα ελληνικά μου δεν ειναι τα καλύτερα :-[.
Βαγγελη αν διαβάσεις αυτο το μυνημα θελω μονο να σου πω,
 Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών ειναι παιδιά κυμπαριδες. Άνθρωποι σαν και εσενα πρεπει να μένουν
γιατί ειναι η φωνη της λογικης και μπορούν, αν θέλεις, να εξυγιανουν τον χώρο.
Διαφορες υπαρχουν αλλα τα παντα λυνονται.
Εγω λοιπον θα σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ να μεινεις,  να βοηθήσεις , να συμβαλεις όπως κανεις παντα, όπως και τωρα ,που βαζωντας αυτο το μυνημα και μου εδωσες την ευκαιρία να αναθεωρησω πολλα πραγματα.

Να εισαι παντα καλα.
Αδερφικα Κωνσταντίνος


ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.139
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 18, 2014, 03:07:39 μμ »
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ Σ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΟΛΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΣ. ΚΙΝΗΤΑ ,FACE -BOOK KΛΠ.
ΕΜΕΙΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ...............ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΠΑΛΙ.
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Popeye

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.619
  • Αγαπημένο ξύλο: Τα ιδιαίτερα και ταυτόχρονα απλά και όμορφα που μπορούμε να βρούμε και στον μαχαλά μας.
  • Αριθμός κατασκευών: -
  • Περιοχή: Αθήνα.
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 18, 2014, 08:10:17 μμ »
Για σας,από τότε που γράφτηκα σε αυτόν των χώρο,
(σχεδόν από τα πρώτα μέλη),δεν υπάρχει μέρα η νύχτα που να μην μπαίνω και να διάβαζω,γιατί όπως έχεις πει εσύ Βαγγέλη όλη αυτή η φάση είναι ψυχοθεραπεία,και την έχω ανάγκη,εσένα λοιπόν Βαγγέλη-Κουρο-sforzando-IMMORTALX-Δημήτρη ανδρέου-ΚΑΠΑ-giannis-Ζαρκάδα-john 2004-Νασος-fereos nikolas-sakkalis-ΒΑΣΣΊΛΗΣ βασιλειάδης-και ΟΛΛΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που δεν μου έρχονται στόν νου(753 μέλη)Πάράγεται έργο,και με τα αντικέιμενα που δημιουργείται και θα δημιουργήσεται,και με τα κείμενα σας τα Ανρώπινα,και με τις πολύ σημάντικες πληροφορίες που αναρτάται-και τζάμπα όλα-και στήν φόρα,
Και όλα αυτά αφόρούν αυτή την μαγίκη τέχνη,εχετέ σκεφτεί ότι αφιερώνεται τον πολύτιμο χρόνο σας για δημιουργία,και ειδικά εσείς που ανέφερα πιο πάνω έχετε αφήσει στην σκίζουσα κοινωνία,υπέρ αξιόλογο έργο,κάποιοι πιο πολλά,κάποιοι πιο λίγα,κάποιοι με ωραία γραφή,καποιοι άλλοι με πάλι ωραία γράφη,και κάποιο άλλοι με γραφή καλή.δηλάδη ότι σκέπταιτε ο καθένας γράφει,μπορεί κάποιος την στιγμή που γράφει να βρίσκεται,σε μια Α- κατάσταση,άλλος σε μιια Β Κατάσταση και άλλος σε μια Γ.
Όλλοι ανήκουμαι στον Ψεύτη ντουνιά και κάποτε θα αναχωρήσουμαι, ΌΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,κανέις δεν είναι τέλειος ούτε ακόμα ο απάνθρωπος ΘΕΟΣ δεν είναι τέλειος,την μια στίγμη,καλά,την άλλη,μέτρια,την επόνη,φέρτε τις απόχες και τους ζουρλομανδύες,ΌΛΛΑ λοιπόν είναι στιγμές,Εσύ Μεγάλε Βαγγέλη ξέρεις ότι η πάλη με το εσώτερο θηρίο είναι συνεχής,τι να σου πω εγώ,εγώ Δασκάλους αναζητώ,πάντως σε διαβάζω,βλέπω τι φτιάχνεις και σε σέβομαι,και σίγουρα γνωρίζω ότι είσαι ένας από τούς ΑΡΙΣΤΟΥΣ.ΤΟ BLOG Σου είναι ΣΧΟΛΗ όπως και άλλα BLOG Από άλλους εδώ πέρα,συνέχισε λοιπόν το Έργο Βαγγέλη και όλοι σας.
Άντε να ιδώ και εγώ θα μπορέσω να μάθω το Πολυτονικό(για σου ΚΟΥΡΟ),Μα τι λέω κάτσε πρώτα να μάθω να γράφω σωστά την ομμιλουμένη,να μάθω να τα έχω καλά με τον εμαυτό μου,και το λέω αυτό γιατι κάποιος γνωστός πήγε στον κορυδαλλό και μου είπε,ότι το περιβάλλον είναι πολύ άσχημο και επικύνδυνο.Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς όλοι μέσα μας έχουμαι τον καλό και τον κακό ευατό,εγώ πλέον πια προβάλω όποιον θέλω,ανάλογα με ποιόν έχω να κάνω,γιατί εδώ στο EGALEO CITY είναι όλοι έξυπνοι και ο καθένας έχει την παντωγνωσία(ξεχωριστή βέβαια ο έννας από τον άλλο,η μία από την άλλη)Τέλος κατάλαβα ότι για να βρώ την ησυχία πρέπει να αποφεύγω τους ξερόλες που δεν ξέρουν τίποτα(και εγώ μπορεί να έιμαι ξερόλας και να μήν το ξέρω).
Ωραία η κατασκευή μουσικών οργάνων,μες το εργαστήριο μόνος μου(τι ευτυχία).τι όμορφη που είναι η ησυχία,μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.να διαβάσεις,να σκεφτείς δημιουργικά,να κάνεις ότι καυλώσεις(για σου ρε Κώστα).
Και όπως λέγανε και οι χίπιδες ΑΝΘΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ,δεν είμαι τίποτα και είμαι τα πάντα,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,
Και εις άλλα με υγεία και επίσης με αρρώστια.


Συγχώνμει για το υπνοσεντόνι.



Είμαι Βασιλιάς στα βράχια,
Στις δροσές και στα φεγγάρια.

sakkalis

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.847
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 18, 2014, 08:41:59 μμ »
Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα καλά πως ο Βαγγέλης έφυγε, φεύγει, θα φύγει..
Με στεναχωρεί μια τέτοια εκδοχή. Παρόλο που το θέμα είναι προσωπικό και δεν αισθάνομαι άνετα να επεμβαίνω, θα ήθελα απευθυνόμενος στον Βαγγέλη να ζητήσω να  παραμείνει στην παρέα μας.

Το φόρουμ μας απαρτίζονται απο μερακλήδες. Εδώ μέσα έχω δει πολλή ανιδιοτελή προσπάθεια απο τα περισσότερα μέλη πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας. Σίγουρα υπάρχουν και στραβά αλλά κρίνω πως είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που συμβαίνουν σε άλλα φόρουμ. Οι μικρές εξαιρέσεις πρέπει να παραμερίζονται και να μην λαμβάνονται υπόψη μιας και η όλη παρέα είναι εξαιρετική. Νομίζω πως οι κακές και ελάχιστες εξαιρέσεις δεν έχουν θέση εδώ και σιγά σιγά ξερνώνται από τον υγιή κορμό.
Σίγουρα μεγαλώνοντας σε αριθμό μελών και αναγνωσιμότητα, τα άσχημα περιστατικά θα αυξάνονται κατά απόλυτο αριθμό, αλλά πάλι θα είναι η μικρή μικρότατη μειονότητα.

Μη αφήνουμε τους μ....ες να μας χαλάνε αυτά αγαπάμε.

Φίλε Βαγγέλη,  συγχώρα μου το προσωπικό αλλά σε περιμένουμε και στην παρέα μας και στην έκθεση.
Δημήτρης Σ.

''Το όνειρο που σ’ έφερε μια μέρα ως εδώ, σήμερα καίγεται, σκουριάζει και σε διώχνει.
Μια σε κρατάει στη γη, μια σε ξερνάει στον ουρανό, το ίδιο όνειρο σε τρώει και σε γλιτώνει.''

Κοῦρος

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.035
  • Αγαπημένο ξύλο: Οξυά
  • Αριθμός κατασκευών: Καμιά 50ριά επισκευές για την ώρα
Απ: ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 19, 2014, 12:24:23 πμ »
Ἐς αὔριον τὰ σπουδαῖα.

Tags: