Για σας,από τότε που γράφτηκα σε αυτόν των χώρο,
(σχεδόν από τα πρώτα μέλη),δεν υπάρχει μέρα η νύχτα που να μην μπαίνω και να διάβαζω,γιατί όπως έχεις πει εσύ Βαγγέλη όλη αυτή η φάση είναι ψυχοθεραπεία,και την έχω ανάγκη,εσένα λοιπόν Βαγγέλη-Κουρο-sforzando-IMMORTALX-Δημήτρη ανδρέου-ΚΑΠΑ-giannis-Ζαρκάδα-john 2004-Νασος-fereos nikolas-sakkalis-ΒΑΣΣΊΛΗΣ βασιλειάδης-και ΟΛΛΟΥΣ-ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ που δεν μου έρχονται στόν νου(753 μέλη)Πάράγεται έργο,και με τα αντικέιμενα που δημιουργείται και θα δημιουργήσεται,και με τα κείμενα σας τα Ανρώπινα,και με τις πολύ σημάντικες πληροφορίες που αναρτάται-και τζάμπα όλα-και στήν φόρα,
Και όλα αυτά αφόρούν αυτή την μαγίκη τέχνη,εχετέ σκεφτεί ότι αφιερώνεται τον πολύτιμο χρόνο σας για δημιουργία,και ειδικά εσείς που ανέφερα πιο πάνω έχετε αφήσει στην σκίζουσα κοινωνία,υπέρ αξιόλογο έργο,κάποιοι πιο πολλά,κάποιοι πιο λίγα,κάποιοι με ωραία γραφή,καποιοι άλλοι με πάλι ωραία γράφη,και κάποιο άλλοι με γραφή καλή.δηλάδη ότι σκέπταιτε ο καθένας γράφει,μπορεί κάποιος την στιγμή που γράφει να βρίσκεται,σε μια Α- κατάσταση,άλλος σε μιια Β Κατάσταση και άλλος σε μια Γ.
Όλλοι ανήκουμαι στον Ψεύτη ντουνιά και κάποτε θα αναχωρήσουμαι, ΌΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,κανέις δεν είναι τέλειος ούτε ακόμα ο απάνθρωπος ΘΕΟΣ δεν είναι τέλειος,την μια στίγμη,καλά,την άλλη,μέτρια,την επόνη,φέρτε τις απόχες και τους ζουρλομανδύες,ΌΛΛΑ λοιπόν είναι στιγμές,Εσύ Μεγάλε Βαγγέλη ξέρεις ότι η πάλη με το εσώτερο θηρίο είναι συνεχής,τι να σου πω εγώ,εγώ Δασκάλους αναζητώ,πάντως σε διαβάζω,βλέπω τι φτιάχνεις και σε σέβομαι,και σίγουρα γνωρίζω ότι είσαι ένας από τούς ΑΡΙΣΤΟΥΣ.ΤΟ BLOG Σου είναι ΣΧΟΛΗ όπως και άλλα BLOG Από άλλους εδώ πέρα,συνέχισε λοιπόν το Έργο Βαγγέλη και όλοι σας.
Άντε να ιδώ και εγώ θα μπορέσω να μάθω το Πολυτονικό(για σου ΚΟΥΡΟ),Μα τι λέω κάτσε πρώτα να μάθω να γράφω σωστά την ομμιλουμένη,να μάθω να τα έχω καλά με τον εμαυτό μου,και το λέω αυτό γιατι κάποιος γνωστός πήγε στον κορυδαλλό και μου είπε,ότι το περιβάλλον είναι πολύ άσχημο και επικύνδυνο.Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς όλοι μέσα μας έχουμαι τον καλό και τον κακό ευατό,εγώ πλέον πια προβάλω όποιον θέλω,ανάλογα με ποιόν έχω να κάνω,γιατί εδώ στο EGALEO CITY είναι όλοι έξυπνοι και ο καθένας έχει την παντωγνωσία(ξεχωριστή βέβαια ο έννας από τον άλλο,η μία από την άλλη)Τέλος κατάλαβα ότι για να βρώ την ησυχία πρέπει να αποφεύγω τους ξερόλες που δεν ξέρουν τίποτα(και εγώ μπορεί να έιμαι ξερόλας και να μήν το ξέρω).
Ωραία η κατασκευή μουσικών οργάνων,μες το εργαστήριο μόνος μου(τι ευτυχία).τι όμορφη που είναι η ησυχία,μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα.να διαβάσεις,να σκεφτείς δημιουργικά,να κάνεις ότι καυλώσεις(για σου ρε Κώστα).
Και όπως λέγανε και οι χίπιδες ΑΝΘΩΠΕ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑ,δεν είμαι τίποτα και είμαι τα πάντα,ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΑΓΑΠΩ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,ΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,
Και εις άλλα με υγεία και επίσης με αρρώστια.
Συγχώνμει για το υπνοσεντόνι.