Δεν μπορω να καταλαβω, δυο αρσενικους να τσακωνονται, την στιγμη που υπηρξαν στο παρελθον μαστορας και βοηθος.Απ τη μερια μου καταλαβαινω λιιιιγο σαν μαστορας που ειμαι τον Παναγιωτη.Λεει η παροιμια << εμαθα και μαστορευω και γαμω τον μαστορα μου>>Απο την αλλη δεν καταλαβαινω εναν ανθρωπο που επι 2,5 χρονια λες καλημερα, δουλευεις μαζι, σκουπιζεις,τρως, λες μαλακιες, λες τα οικογενιακα σου προβληματα, να υπαρχει τοση αντιπαραθεση.Εγω απο ευγενεια κατ αρχην δεν θα την ελεγα ΠΟΤΕ στον ανθρωπο που μου ανοιξε τα ματια.ΠΟΤΕ. μαλιστα ο ανθρωπος αυτος ( που μου ανοιξε τα ματια) πουλησε μπροστα μου 700€ ενα μπουζουκι, που ητανε οχι για τα μπαζα, οχι για κλωτσιες, αλλα τι να πω? Αφου αυτος με πηρε απ το χερακι πριν απο χρονια.Απο την αλλη κι εσυ ρε παναγιωτη εισαι της συγχρονης σχολης, με τα βερνικια νιτρου, με τα γυαλιστικα , με τα νιτρα.Ασε και τον αλλο που ειναι της παλιας σχολης με τα αλχιμιστηκα να μας πει ο ανθρωπος.Παιδια γνωμη μου ειναι να τα βρειτε.Το forum ειναι οαση και ετσι πρεπει να παραμηνει.Συγχωρεστε με αν εθιξα καποιον απο τους δυο