....μέσα σ' αυτήν την γενική και ύποπτη σιωπή (..... μα όλοι ...."εκπλήξεις" ετοιμάζουν ?)
....συνεχίζω από κει που σταμάτησα (τελικά την ασετόπαστα την κόλλησα με βενζινόκολλα)...
και να ανεβάσω "φωτο και βίντεο από το εργαστήριο"
... ένα μπουζούκι φίλου που ήρθε με κάτι κουτιά κεριά στα χέρια να του βγάλω το βερνίκι και να το περάσουμε κερί...
πριν...
και μετά...
[ Invalid Attachment ]
κατασκευή Βασίλη Μπαμπατζάνη, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση για την τιμή του ... 270Ε, ειδικά αν το συγκρίνω με το άλλο το "μαθητικό" που ασχολούμαι αυτόν τον καιρό, καμμία σχέση..
βέβαια έχει μανίκι τρίχορδο (κλ. 67) σε σκάφος για τετράχορδο και έχει ορισμένες "παραξενιές" (ίσως το σκάφος είναι σχεδιασμένο για μικρότερη κλίμακα και ο καβαλλάρης βγαίνει λίγο "πίσω", θα ήταν αισθητά καλύτερο πιστεύω)
επί του θέματος.... διαφορά βάρους πριν (βερνίκι) και μετά (κερί) .... 80 γραμμάρια !!! (1200 --> 1120), δεν ξέρω για σας, εμένα μου έκανε εντύπωση, το θεωρώ μεγάλη διαφορά...
και αισθητή διαφορά στον ήχο, στο βίντεο δεν ακούγεται πολύ (άσε που είναι ξεκούρδιστο και στις δύο φάσεις), αλλά έχει πραγματικά αλλάξει...
του κατέβασα και λίγο τον καβαλλάρη...
το κερί με ενθουσίασε σαν υφή και τελικό φινίρισμα. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει, αλλά για όργανο που δεν βγαίνει από το σπίτι είναι μια χαρά..