Σκαφάρες από όλους βλέπω...Μετά από καιρό,και με αργά βήματα,προχωράω την κλασική που είχα αφήσει πίσω...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ
βέγγε με κελεμπέκιπαντούκ με κελεμπέκι
ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Σ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΟΡΔΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΥΡΟ.ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΣΠΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΖΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ( ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ..................ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ..................
Παράθεση από: yiannis στις Απριλίου 23, 2014, 08:41:59 πμΣκαφάρες από όλους βλέπω...Μετά από καιρό,και με αργά βήματα,προχωράω την κλασική που είχα αφήσει πίσω...ΝΑΤΑ ΜΑΣ..................ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
Παράθεση από: ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ στις Απριλίου 23, 2014, 05:02:20 μμΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ Σ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΧΟΡΔΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΥΡΟ.ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΣΠΡΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΖΕΤΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ( ΟΠΩΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ..................ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΩ. ΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ..................Ρε Κωστα,σκυλαδικο μπουζουκι θα κανεις;Ντροπη.