Αποστολέας Θέμα: εργαλείο για σημάδεμα πάχους για σκαφτά όργανα  (Αναγνώστηκε 18604 φορές)

Φουντούκος

• Jr. Member
  • **
  • Φουντούκος
  • Αγαπημένο ξύλο: -
  • Αριθμός κατασκευών: -
Απ: εργαλείο για σημάδεμα πάχους για σκαφτά όργανα
« Απάντηση #15 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 09:39:13 μμ »
Ηρθε η ωρα να πουμε αντιο!
Symmetry and simplicity

Γιάννης Ελευθεριάδης

• Sr. Member
  • Trial and error
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #16 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 09:44:20 μμ »
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να λέει τα μυστικά του(εφόσον πιστεύει ότι υπάρχουν),αλλά απ ότι έχω καταλάβει υπάρχει άτυπος κανόνας εδώ μέσα να μοιραζόμαστε ότι γνωρίζουμε και Μπράβο μας για αυτό!!!Ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του(ή τις μη πράξεις του).
Βέβαια είναι κάποιοι που γνωρίζουν μερικά πράγματα,εώς πολλά,περισσότερα από κάποιους και μπράβο τους που με ανιδιοτέλεια έχουν βοηθήσει πολλούς από δω μέσα όπως και εμένα,όπως θα τα κάνω και γω με την σειρά μου.
Βέβαια είναι νωρίς να εκφέρω σοβαρή γνώμη και μέχρι τότε ίσως περάσουν χρόνια αλλά όσο μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω.

ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

• Hero Member
« Απάντηση #17 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 09:57:01 μμ »
Ηρθε η ωρα να πουμε αντιο!

ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟ? ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ?
ΕΓΩ ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΟΔΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΙ Ο ΠΑΘΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΩΝ ΤΟ ΠΡΩΣΩΝΗΜΙΟ...ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ? ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΩΜΙΚΟ........................ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ
Αφου μπορει αυτος, μπορω κι εγω...........................

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #18 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 10:17:11 μμ »
Λυπάμαι αλλά ανθρώπους του επιπέδου σου (εσύ μου έδωσες το δικαίωμα να το πω), δεν τους έχει ανάγκη αυτό εδώ το φόρουμ.
If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it.

http://vagges2010.blogspot.com/

Θάνος

• Hero Member
  • Αγαπημένο ξύλο: Σφενδαμος
« Απάντηση #19 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 10:56:49 μμ »
Ρε μαγκες τι ειναι αυτα τωρα ? σαν παιδια κανουμε(αν και τα παιδια εχουν ελαφρυντικα).Ας το δουμε λιγο ποιο ρεαλιστικα το θεμα.Εγραψε κατι ο Φουντουκος που ηταν λαθος στην διατυπωση φανταζομαι(δεν ξερω αν ειχαι προθεση να προκαλεσει)που δεν φανταζομαι. Η απαντηση του Γιαννη ηταν λιγο αποτομη.
Ισως αυτο να εξοθισε τον Φουντουκο σε αυτην την απαραδεκτη απαντηση.Δεν παιρνω το μερος κανενος απλα προσπαθω να χαλαρωσω την κατασταση.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #20 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:08:43 μμ »
Καλά τα λες εσύ Θάνο. Το θέμα είναι ότι αυτές οι εκφράσεις που επίσης είναι ας πούμε αποδεκτές μιας και δεν ζούμε σε παρθεναγωγείο, μπορούν να ειπωθούν σε προσωπικά μηνύματα και όχι σε δημόσιο πόστ. Στο φινάλε δεν ενδιαφέρει όλους η αντιδικία δύο ή περισσότερων μελών. Και κυρίως νομίζω ότι δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να μετατρέψουμε το φόρουμ σε καφενείο του χειρίστου είδους.

Θάνος

• Hero Member
« Απάντηση #21 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:19:01 μμ »
Συμφωνω Βαγγελη η προθεση μου ηταν να κατευνασω λιγο τα πνευματα.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #22 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:28:32 μμ »
Πολλες φορες εχει τυχει στον καθενα μας να μην αποκαλυπτουμε ολα τα μυστικα μας. ετσι ενοιωθα και με αυτο το θεμα . εικονα δεν θα δειξω συγνωμη.

Βαγγελη μου δεν υπαρχει καμια αντιδικια με κανενα μελος. Τα παραπανω διαβασα και καταλαβα την δυσκολη θεση που εχει ερθει ο φιλος, τιποτα παραπανω! κριμα που δεν ευαισθητοποιηθήκατε και αλλοι.

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:33:16 μμ »
Γιάννη σε όσα έγραψα δεν εννοούσα εσένα νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο. Όσο για το ότι δεν πήραμε θέση ολόκληρο jpg αποχαιρετισμού νομίζω ανάρτησα. Εμπάση περιπτώση ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Άλλωστε το θέμα το πρόλαβα στο τέλος του.

john 2004

• Hero Member
« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:36:00 μμ »
Βαγγελη μας δεν εννοουσα τετοια ευαισθητοποιηση που καταλαβες . Για το δραμα του παιδιου λεω...

Vagges2010

• Hero Member
« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:37:27 μμ »
OK  ;D

xrhstos77

• Full Member
  • Αγαπημένο ξύλο: ελια
« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:47:17 μμ »
Αν και δεν είμαι παλιό μέλος , εγώ καταλαβαίνω οτι το φορούμ ξεκίνησε απο ατομα για την αγάπη που είχαν για την κατασκευή οργάνων , και με αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μεσα έχει φτασει σε σημείο να μας διαβάζουν και οι επαγγελματίες

Ο χρόνος ποτέ δεν συγχωρεί!
Ούτε μπορεί να γυρίσει πίσω

insect

• Sr. Member
  • Αριθμός κατασκευών: 2.617
« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:49:10 μμ »
Δυστυχώς αυτά έχει ο γραπτός λόγος πόσο μάλλον ο άμεσος ιντερνετικός. Προσωπικά έχω χάσει φίλους που είχα χρόνια λόγω του κακού μου χιούμορ (τις μαλακιούλες που πετάω ώρες ώρες)και της μη ικανότητας κατανόησης της ψυχολογίας του άλλου  μέσω της απαστράπτουσας οθόνης . 
Έτσι είναι όμως πλέον η ζωή.... τώρα μου έλεγε ή αδελφή μου ότι της χάκαραν (και καλά ) το facebook (λολ) για να αλλάξουν μια συζήτηση που τσακώθηκε με κάποιον.......
 Είμαι σίγουρος ότι άμα είσασταν κοντά ο John θα έριχνε μια φιλική καρπαζιά στον φουντούκο και ο ζαρκ μια στον john και όλα θα τελείωναν εκεί .
Πάντως πολύ ξύλο και ιντερνετικές διαφωνίες παντού  μάλλον θα φταίει η εποχή ...

Θάνος

• Hero Member
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 22, 2014, 11:59:55 μμ »
Μπραβο ρε INSECT σοφα λογια.

Γιάννης Ελευθεριάδης

• Sr. Member
  • Trial and error
  • Αριθμός κατασκευών: 1
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 23, 2014, 12:19:53 πμ »
Θα συμφωνίσω με τον Βασίλη(Insect).Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι 90% ο τρόπος που μεταφέρονται και 10% οι λέξεις αυτές καθαυτές,μόνο που αυτό συμβαίνει στην άμεση επαφή και όχι μέσο υπολογιστή.Επίσης παίζει ρόλο και η ψυχολογία αυτού που το λαμβάνει,αλλά επειδή και αυτό δεν είναι δυνατό μέσο του διαδικτύου καλό θα είναι πριν απαντήσουμε με σκληρή γλώσσα(ή έστω και χιουμοριστική) να πάρουμε μια ανάσα να μετρήσουμε μέχρι το 3 και μετά να γράψουμε ειδικά όταν γράφουμε σε κάποιον που δεν τον έχουμε δει και ποτέ στην ζωή μας.

Tags: