αυτό τον καιρό μου μπήκανε διαολια να διαλύσω ένα τζουρά που είχε αγοράσει η γυναίκα πριν καμια 8αρα χρόνια απο μοναστηράκι. αγορά 25 ευρώ χωρίς κλειδιά και χορδές...
το οργανάκι έπαιζε πολύ κομπλέ και παραδόξως με πολύ ωραίο ήχο κανα 2 χρόνια . μετά τενεκές και τριξήματα και ξεκουρδίσματα και γενικά δεν παιζότανε. αφού λοιπόν είμαι στη φάση να φτιάξω και το πρώτο μου σκάφος για τζουρά είπα να τον εγχειρήσω με το πρόσχημα να τονε σενιάρω .αλλά πιο πολύ να μελετήσω ένα σκάφος και εσωτερικά . ουσιαστικά μόνο το σκάφος θα κρατήσω και θα βάλω νέο καπάκι μανίκι καράολο και ταστιέρα... εκ πρώτης το όργανο ήταν τελείως άρπα κόλλα απο τα λίγα που ξέρω και με συγκρίσεις απο σκάφη που βλέπω εδω μέσα. μερικές φωτό για να δείτε. ξέρω πολλοί θα μου πουν ότι δεν αξίζει τον κόπο αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε...
έξησα το μάνικο με μια ξύστρα απο μαύρη μπογιά και παρατήρησα ότι δεν έχει ταστιέρα. τα τάστα καρφωμένα πάνω στο ξύλο που δεν ξερω τι είναι αλλά τέτοιο ξύλο έχουν τα στυλιάρια για φτιάρια.
το "κόκκαλο" (πλαστικό ) στο καράολο για να κρατάει τις χορδές.
οι πολύπλοκες και περίτεχνες φιγούρες απο εκτυπωτή
εδώ η ένωση με το σκάφος ήταν χτισμένη με στόκο και βαμένη μάυρη και αυτή.
ο μελοθάνατος εγχειρισμένος
και το καπάκι ανάποδα.
[ Invalid Attachment ]
το σκάφος έχει μήκος 27 μέγιστο πλάτος 17 και βάθος σκάφους 13. το σκάφος δεν έχει πατούρα και το καπάκι μόνο ένα καμάρι-δοκάρι . μήκος χορδής 56
πλάκα θα έχει το όλο πείραμα.