Γεια σας και απο εμενα.
πολυ καλα εκανε ο φιλος SDimis και εγραψε αυτο το αρθρο για να μπορεσουμε να αντιλογισουμε και ο ενας να προσπαθησει να καταλαβει τον αλλον.
Ας μας πουν οι επαγγελματιες, αν γεννηθηκαν επαγελματιες η ξεκινησαν ως ερασιτεχνες;
Αν καταλαβα καλα, το ολο θεμα γυριζει στο αν ο ερασιτεχνης εχει το <<δικαιωμα>> να ζηταει τοσα οσα και ενας επαγγελματιας!!!!!!
για μενα οταν ενας οργανοποιος, ερασιτεχνης η μη, βαζει ενα κομματι της ψυχης του στο οργανο, και το κανει σωστα εχει το δικαιωμα να το δωσει οσο ακριβα μπορει και θελει.
Η τιμη ενος οργανου δεν οριζει τον επαγγελματισμο σου, αλλα το οργανο το ιδιο
Το να κολλησεις τα ξυλα, αυτο το μπορει να το κανει ο καθενας. να κουρδισεις καπακι, να καταλαβεις τεσπα το οργανο ομως οχι. Οποτε δεν πρεπει να φοβουνται οι επαγγ. οτι ολα τα μελη μας θα γινουμε και εμεις σαν και αυτους.
Οι επαγγελματιες επι το πλειστον, και το λεω και το υποστηριζω, μεχρι ενα σημειο και κατανοητο 1ον θαβει ο ενας τον αλλον( μαρτυς τα αυτια μου) και 2ον πιανουν κωλους.
Λιγοι ειναι οι λατρεις του επαγγελματος και Σωστοι Ανθρωποι.
Αν δεν υπηρχε αυτο το φορουμ μαλλον θα ειχε η τσεπη μερικων επαγγελματιων 5 φραγκα παραπανω αλλα θα χαναμε και καποια ταλεντα οργανοποιους που βγηκαν και θα βγουν απο εδω μεσα.
Εγω που μενω στην γερμανια και μου χαλασει το κοκκαλο του καβαλαρη τι πρεπει να κανω; να παρω το αεροπλανο 300€ πανε ελα ελλαδα και αλλα 50€ για την διορθωση για ενα κοκκαλακι 1€ επειδη ο επαγγελματιας δεν θελει να μας πει το μυστικο πως χαραζουμε το κοκκαλο και τα βαζει με τον ερασιτεχνη που εβαλε το βιντεο πως χαραζουμε κοκκαλο;
Κορινθιε μου εσυ(Δημητρη), μπορει να μην σε πανε μερικοι επαγγ. αλλα εμεις οι συμφουριτες σου σε αγαπαμε.
john 2004 μην τον αποπερνεις τον sdimis. την γνωμη του λεει.
Εσυ εχεις δικιο αλλα που να το βρεις

Υ.Γ. ειμαι σιγουρος οτι στο τελος, (ανδεν γινεται ηδη) αυτοι θα αντιγραφουν εμας. Ο νοων νοειτο