Μια χαρα τα λεει!
αλλα ομως υπαρχει ακομη μια αληθεια... αυτη που δεν υποθηκε...
αυτη η αληθεια λεει, πως τοσα χρονια που θυμαμαι τον εαυτο μου, οι ''καλοι'' επαγγελματιες (οχι ολοι αλλα η πλειονοτητα), μας ειχαν γδαρει με τις υπερκοστολογησεις...
(απο μπουζουκια δεν ξερω, απο κιθαρες ξερω!) αλλα οταν λεει οτι τα πουλουσαν παραπανω λεφτα, επι τοσα χρονια, επι 100αδες μπουζουκια, μαλλον κανανε καλα χρηματα. αν φοβουνται εναν ερασιτεχνη που θα πουλησει (αληθεια, ποσα οργανα;) εγω λεω 1-2 το χρονο, τι να πω... ο καθενας κοστολογει το εργο του αν θελει να το πουλησει, οσο θελει... το αγοραστικο κοινο ξερει, κ αν θελει αποδειξεις κλπ (αλλη αληθεια: ποσοι επαγγελματιες ΔΕΝ εχουν κοψει φπα, στα υπερκοστολογημενα οργανα, που κ σε αυτους τα υλικα ηταν ΠΙΟ χαμηλα απ'οτι τα αγοραζει ενας ερασιτεχνης;)
ελευθερη αγορα εχουμε...
(προπερσι εφτιαξα εναν χαρταετο, συλεκτικο, με ολο μου το μερακι, αφου πολτοποιησα το τιμιο ξυλο που ειχα στην κατοχη μου κ με αυτο εφτιαξα το χαρτι του... το δε ξυλο της μανας το μαζεψα ο ιδιος απο τον αμαζονιο, ευκαμπτο παναλαφρο κ αυθραυστο... ο δε σπαγγος ειναι απο καλη ποικιλια κανναβης... και η ουρα του χαρταετου απο την 1η εφημεριδα που εκδοθηκε στο νεοσυσταθες κρατος του ουζμπεκισταν το 1991...η δε ακρη της ουρας, απο εναν παπυρο του τουταγχαμον...
λεω να τον δωσω 2.000.000 ευρο... )