Φίλοι μου καλοί από την δικιά μου εμπειρία που έχω με το βαφείο λόγο των λούστρων που κάνω, πάντα χρησιμοποιώ aseton σε ντενεκέ όπως λέει και ο φίλος μας ο Νίκος, και αυτό δεν το κάνω κάθε φορά που τελειώνω το μεσημέρι τα λούστρα, αλλά περίπου κάθε δύο εβδομάδες ανάλογα την χρήση τη υλικά περνάω και πόση δουλεία έχω, τώρα έχω πολύ καιρό να το κάνω γιατί ρίχνω μια φορά την εβδομάδα για δύο άντε τρεις ώρες το πολύ, επίσεις το καταλαβαίνω με τον τρόπο που ρίχνει το πιστόλι, και κάθε φορά που τελειώνω ένα υλικό, δηλαδή ανάλογα τον διαλύτη του το πλένω καλά και αυτό είναι όλο, και όταν λέω πλένω ψεκάζω λίγο διαλύτη ανοιγοκλείνωντας το beck, στο πιστόλι με το πάνω δοχείο πλένω καλά το δοχείο και της βόλτες του καπακιού, και στο πιστόλι με το κάτω δοχείο, το astouro δηλαδή καθαρίζω καλα εκεί που πατάει το πιστόλι με τον κάδο για να έχει καλή εφαρμογή για να μην μου στάζει, και πάντα την τρυπά που έχουν τα δοχεία αλλά και μπροστα τα beck και εσωτερικά και εξωτερικά πρέπει να είναι πεντακάθαρες για να κάνουν σωστό και ομοιόμορφο ψεκασμό.