Γιώργο,
πριν δυο χρόνια πήγα σε μια έκθεση στη Παιανία (INTERWOOD νομίζω την έλεγαν) και εκεί είδα έναν CNC παντογράφο με lazer που έκοβε ξύλο σε ότι βάθος (μέχρι 5 εκ.) και σχέδιο ήθελες. Έκοψαν μπροστά μου για δοκιμή μια σανίδα πάχους 2 εκ. και το μόνο που έβλεπες ήταν ο καπνός. Όταν τελείωσε το κόψιμο έβλεπες μόνο μια γραμμή σαν μαύρη τρίχα και το κομμένο έμπαινε και έβγαινε και από πάνω και από κάτω χωρίς να "κολλάει" στο παραμικρό.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ όπως λέει και ένα φίλος μου τορναδόρος. Επίσης με έναν ενισχυτή (αν κατάλαβα καλώς) μπορούσε να κόψει και μέταλλο μέχρι 1 χιλ.
Είναι η τελειότητα καθώς αν το έχει ένας που φτιάχνει μαρκετερί, μπορεί να κόψει ταυτοχρόνως μέχρι και 30 καπλαμάδες και να κάνει ότι σχέδιο θέλει με ότι χρώματα ξύλων θέλει και να μη φαίνεται καν η κοψιά. Εκεί να δεις ταστιέρες, καπάκια και καράολα που θα διακοσμούσαμε με ένα τέτοιο.
Υ.Γ. Έλεγα να το πάρω κατευθείαν αλλά η ρημάδα η κάρτα μου έλεγε ότι έχει υπόλοιπο καμιά 200ριά ευρώ και μου έλλειπαν τα υπόλοιπα 29.800.
Ήταν και μεγάλο, θα τσακωνόμουν και με τον ταξιτζή οπότε λέω άστο και όταν ξεκινήσω το μπουζούκι θα το παραγγείλω.